|

İngiliz polisi halktan yardım istedi

İngiltere'de 4 kişinin bulunduğu bir araç, yolda yürüyen bir yayaya çarpıp metrelerce havaya fırlattıktan sonra tekrar ezmek istedi. Ağır yaralı bir şekilde canını zor kurtaran 30 yaşındaki adam hastaneye kaldırıldı. İngiliz polisi, saldırganları bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı.

Yeni Şafak
09:38 - 5/08/2016 الجمعة
Güncelleme: 10:34 - 5/08/2016 الجمعة
DHA

İngiltere'nin Norfolk kentine bağlı North Walsham kasabasında içinde dört kişinin bulunduğu bir araç, yolda yürüyen bir yayaya çarparak tam 5 metre havaya fırlattıktan sonra geri dönüp ikinci kez ezmeye çalıştı. O dehşet anları sokaktaki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.



Araç tur attıktan sonra tekrar yöneldi

Görüntülere göre, içinde biri kadın dört kişinin bulunduğu siyah renkli bir araç hızla sokağa dalarak yolda yürüyen üç kişiden birine çarpıp tam beş metre havaya fırlattı.



Aracın çarptığı kurban metrelerce ileri savrulurken, araç da bir tur attıktan sonra tekrar kurbanın üstüne yöneldi.


30 yaşındaki kurban ağır yaralı olduğu halde kenara kaçarak aracın altında kalmaktan kurtulurken, siyah araç kayıplara karıştı.


Kurban ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, polis saldırganları yakalamak için güvenlik kamerası görüntülerini yayınlayarak halktan yardım istedi.






#İngiltere
#Polis
#Kaza haberi
٪d سنوات قبل