|

Kraliyet ailesinde soğuk savaş

İngiliz Kraliyet ailesi, Prens Charles'ın eşi Camilla'yı 'Kraliçe yapmaya çalıştığı' iddialarıyla gündeme gelmişti. Kraliçe Elizabeth'in yıllar önce Camilla'ya karşı başlattığı soğuk savaşın detayları ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:56 - 20/03/2018 Salı
Güncelleme: 11:05 - 20/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Kraliçe Elizabeth, Prens Charles ve eşi Camilla
Kraliçe Elizabeth, Prens Charles ve eşi Camilla

Kraliçe Elizabeth, Prens Charles evlenmeden haftalar önce eşi Camilla’yı törenlerden ve akşam yemeklerinden çıkardığı hatta kendi düğünlerinde Camilla’nın yüzüne bile bakmadığı ortaya çıktı.

Daily Mail'in haberine göre, Prens Charles’ın hayatını anlattığı Tom Bower kitabında ilginç iddialarda bulundu. Eşi Camilla ile olan birlikteliği aslında göründüğü gibi değilmiş.

  • Prens Charles ve Camilla Parker Bowles evlenmek istediklerinde İngiltere bu haberle çalkalanmıştı. Bunun sebebi iki çiftin de boşanmış olmalarından kaynaklanıyordu. İngiliz sarayı bu evliliğe hep karşı çıkmıştı. Prens Charles evlenmeden önce annesinden bu düşmanlığını bitirmesi için ısrar etse de işe yaramadı. Yıllarca Kraliçe de annesi de Prens Charles’ın eşini hiçbir resmi ya da gayri resmi göreve getirmemiş, hep arka planda tutmaya çalışmışlar.

#Camilla Parker Bowle
#Kraliyet Ailesi
#Kraliçe 2. Elizabeth
6 yıl önce