|

Netanyahu sosyal medyanın diline düştü

Hitler'in Yahudileri öldürmek istemediğini, bu fikri kendisine Filistinli bir müftünün verdiğini iddia eden Netanyahu, sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar, "Dinozorları da Filistinliler öldürdü", "Bermuda Üçgeni'nin Pasifik Okyanusu'ndaki gizli bir Hamas üssü üzerinde olduğunu, buradan geçen gemilerin de bu yüzden kaybolduğunu" yazarak, Bibi'den tarih dersleri notuyla paylaştı. Bibi, İsraillilerin Netanyahu için kullandığı bir kısaltıma.

Yeni Şafak
11:19 - 22/10/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:29 - 22/10/2015 Perşembe
Diğer

Netanyahu'nun 'tarihi yeniden yazma çabası' olarak yorumlanan Hitler iddiasından sonra sosyal medyada alay konusu oldu. Netanyahu'nun, her türlü kötülük ve trajediyi Filistinliler'e yüklemeye çalıştığı paylaşımlar, 'Bibi'den tarih dersleri' etiketi adı altında Twitter'ı ele geçirdi.



Kullanıcılardan biri Bermuda Üçgeni'nin Pasifik Okyanusu'ndaki gizli bir Hamas üssü üzerinde olduğunu, buradan geçen gemilerin de bu yüzden kaybolduğunu yazan bir paylaşım yaptı.





"Dinozorları da Filistinliler öldürdü"




İlgi çeken paylaşımlardan biri de hikaye kahramanı Bambi'nin annesinin de Filistinliler tarafından öldürüldüğünü yazan tweet'ti.















#netanyahu
#hitler
#netanyahu alay konusu oldu
9 yıl önce