Öldürdü, ayağına çağırdı

Haber Merkezi
04:00, 24/10/2018, Çarşamba
Yeni Şafak
Öldürdü, ayağına çağırdı
Muhammed bin Selman ile Kaşıkçı’nın oğlu Salih, birbirlerinin gözlerinin içine bakarak el sıkıştı.

Kaşıkçı cinayetinin sorumlusu olarak anılan Veliaht Selman, Riyad’daki Kraliyet Sarayı’nda, Kaşıkçı’nın oğulları Salih Kaşıkçı ve Sehl Ahmed Kaşıkçı’yla görüştü.

Kaşıkçı cinayetinde tüm sorumluların hesap vermesi gerektiğine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis’ten verdiği net mesajlar, Riyad’da kısa sürede yankı buldu. Oğlu Prens Muhammed bin Selman’ın ‘tam ortasında’ olduğu cinayetin Ankara-Riyad arasında krize neden olmaması için kontrolü eline alan Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz, “Kaşıkçı’nın öldürülmesine karışan her kim olursa olsun hesabı sorulacak” dedi. Kral başkanlığında toplanan Suudi kabinesi de bir açıklama yaparak, “Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinde sorumluluğu olanlara ve görevlerinde başarısız olanlara, her kim olurlarsa olsunlar, Suud makamları hesap soracak” iddiasında bulundu. Bu arada Riyad’daki Kraliyet Sarayı, dün ilginç bir buluşmaya sahne oldu. Yanına oğlu Muhammed bin Selman’ı da alan Kral Selman bin Abdülaziz, Cemal Kaşıkçı’nın oğulları Salih Kaşıkçı ile Sehl Ahmed Kaşıkçı’yı ağırladı. Kral Selman’ın burada da aileye, ‘sorumlulardan hesap sorulacağı’ sözü verdiği öğrenildi. Suikastle ilgili tüm şüphelerin yöneldiği Muhammed bin Selman ile Kaşıkçı’nın oğlu Salih, birbirlerinin gözlerinin içine bakarak el sıkıştı.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026