|

Trump eşinin ismini doğru yazamadı

ABD Başkanı Donald Trump, First Lady Melania Trump’ın ismini Twitter'da doğru yazamadı. Trump, eşinin ismini 'Melania' yerine yanlış yazınca, Twitter’da 'Melanie' etiketi TT oldu.

Yeni Şafak
15:22 - 20/05/2018 Pazar
Güncelleme: 15:27 - 20/05/2018 Pazar
Diğer
ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump
ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump

Twitter mesajlarının resmi birer açıklama olarak görülmesini istese de çeşitli imla hataları her zaman ciddiye alınamamasına sebep olan ABD Başkanı Donald Trump, bu sefer de First Lady Melania Trump’ın ismini doğru yazamadı.

Eşi Melania Trump’ın böbrekleri nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası eve döndüğünü Twitter’dan duyurmak isteyen Başkan Trump, söz konusu mesajında eşinin ismini doğru yazamaması nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Zira Trump tweet’inde, doğru yazılışı 'Melania' olan eşinin ismini 'Melanie' olarak yazdı: "First Lady’mizin Beyaz Saray’a evine geri dönmüş olması harika. Melanie kendini iyi hissediyor ve iyileşiyor. Dualarınız için teşekkürler."


Eşi Melania’ya karşı halk önünde yeterince ilgili ya da nazik davranmaması nedeniyle eleştirilen Trump’ın Twitter mesajındaki imla hatası hemen düzeltilip yerine doğrusu yerleştirilse de sosya medya kullanıcılarının aldığı ekran görüntüleri binlerce kez paylaşıldı. Hatta Twitter’da #Melanie etiketi TT oldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın, iyi huylu böbrek hastalığından dolayı operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

#Trump
#Melania Trump
#ABD
6 yıl önce