Yerine sınava girmesi için benzerlerine para ödeyen politikacı üniversiteden uzaklaştırıldı

09:11, 22/10/2019, SalıG: Güncelleme: 09:19, 22/10/2019, Salı
Yeni Şafak
Yerine sınava girmesi için benzerlerine para ödeyen politikacı üniversiteden uzaklaştırıldı
Tamanna Nusrat kendisine benzeyen 8 kişiye sınavlara girmesi için para ödedi.

Bangladeş'te yerine sınava girmesi için sekiz ayrı kişiye para ödeyen bir politikacı üniversiteden uzaklaştırıldı. Avami Birliği mensubu meclis üyesi Tamanna Nusrat'ın skandalı özel bir televizyon kanalı olan Nagorik TV’nin sınavın yapıldığı sınıflardan birine girerek Nusrat gibi poz veren kadınlardan birine meydan okumasıyla ortaya çıktı.

Bangladeş’te, yerine sınavlara girmesi için kendisine benzeyen tam sekiz kişiye para ödediği belirtilen politikacı üniversiteden uzaklaştırıldı.

Bangladeş'in iki büyük siyasi partisinden biri olan Avami Birliği mensubu meclis üyesi Tamanna Nusrat, yerine en az 13 sınava girmesi için kendisine benzeyen kişilere para vermekle suçlanıyor.

Skandal, özel bir televizyon kanalı olan Nagorik TV’nin sınavın yapıldığı sınıflardan birine girerek Nusrat gibi poz veren kadınlardan birine meydan okumasıyla ortaya çıktı.

Olayın patlak vermesi üzerine bir açıklama yapan Bangladeş Açık Üniversitesi (BOU) yöneticisi M.A. Mannan, “Kendisini okuldan attık çünkü bir suç işledi. Suç, suçtur. Kaydını feshettik. Bir daha buraya kayıt yaptıramayacak” dedi.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026