|

e-Okul VBS giriş ekranı! 2018 e-Okul ile takdir teşekkür hesaplama

e-Okul VBS giriş ekranıyla takdir ve teşekkür hesaplaması yapabilirsiniz. Okullarda gerçekleştirilen sınavların ardından öğrenciler ve veliler e-Okul ile takdir teşekkür hesaplaması yapabiliyorlar. Sizler de 8 Haziran öncesinde e-Okul’a girerek takdir ve teşekkür hesaplaması yapmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
11:37 - 27/05/2018 Pazar
Güncelleme: 12:00 - 27/05/2018 Pazar
Diğer
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile takdir teşekkür hesaplaması yapabilirsiniz.
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile takdir teşekkür hesaplaması yapabilirsiniz.

e-Okul VBS ile takdir ve teşekkür hesaplaması yapmak çok kolay. Yaz tatiline çok az bir süre kala öğrenciler şimdiden hangi belgeyi alacaklarını merak ediyor. Sizlere sunacağımız bilgilerle çok rahat bir şekilde yazılı sonuçlarını görebilecek ve takdir teşekkür hesaplaması yapabileceksiniz. İşte e-Okul VBS giriş ekranı.

e-Okul'a nasıl giriş yapılır?

e-Okul VBS'ye giriş yaparak rahatlıkla girdiğiniz sınavların sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki haberimiz üzerinden e-Okul VBS ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

E-okul ile takdir-teşekkür hesaplama

Dönem sonuna yaklaşılmasıyla birlikte öğrenciler tarafından takdir-teşekkür hesaplama işleminin nasıl yapıldığı da merak edilmeye başlandı. Takdir-teşekkür hesaplama E-Okul üzerinden yapılabilir. Öğrencilerin hesaplama yapabilmesi için, öğretmenler tarafından tüm ders notlarının sisteme yüklenmiş olması gerekir. Ders notları sisteme yüklendikten sonra, yıl sonu başarı puanına bakılır. Dönem sonunda hangi belgenin alınacağını, yıl sonu başarı puanı belirler. Dönem sonunda yıl sonu başarı puanı;

85,00 – 100 puan aralığında olanlar takdir belgesi,

70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar da teşekkür belgesi almaya hak kazanırlar.

Takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

Ders notlarınızı biliyor ve hesaplama işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sizlere sunacağımız bağlantıları kullanabilirsiniz. Aşağıda vereceğimiz bağlantılar aracılığıyla notlarınızı yazarak alacağınız belgeyi görebilirsiniz.


https://takdir-tesekkur.hesaplama.net/

Bu sayfa ile gerekli alanlara notlarınızı yazabilir ve alacağınız belgeyi görebilirsiniz.

#e-Okul
#e-Okul VBS
#e-Okul takdir teşekkür hesaplama
6 yıl önce