|

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi! e-Okul VBS

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne ( e-Okul VBS) giriş yaparak tüm sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Devamsızlık sorgulama, yazılı sonuçları ve okulla ilgili gelişmeler e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’nde!

Yeni Şafak
08:41 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:46 - 6/03/2017 Pazartesi
Diğer
e-Okul VBS giriş ekranı
e-Okul VBS giriş ekranı

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi son zamanların en yoğun kullanılan platformlarından bir tanesi. e-Okul üzerinden devamsızlık sorgulamalar, yazılı sonuçları, ders programları veya okulla ilgili tüm gelişmeler rahatlıkla öğreniliyor. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de e-Okul'a giriş yapabilecek ve sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.





Yukarıdaki bağlantı üzerinden MEB'in resmi sitesi olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirsiniz.



Tasarımsal değişikliğe giden e-Okul üzerinde hem öğretmenler için giriş alanı hem de veliler için de giriş alanı bulunuyor.



Öğrencinin T.C. kimlik numarası ve öğrenci numarasıyla birlikte sisteme giriş yapabilir ve daha sonrasında öğrenmek istediğiniz sonucu rahatlıkla görebilirsiniz. e-Okul üzerinde devamsızlıklar, yazılı sonuçları veya ders programları gibi birçok işlemi yapabilirsiniz.



Yenilenen sistem üzerinden aynı zamanda okulla ilgili gelişmeleri de öğrenebileceksiniz.



Son olarak da e-Okul üzerinden diploma sorgulamasını rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz.








Açılan sayfa üzerinden giriş kodunuzu, T.C. kimlik numaranızı, diploma tarihinizi ve doğum tarihinizi doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir.



Not: Diploma tarihini ve doğum tarihini gün, ay, yıl olarak girmeniz gerekmektedir.





#e-Okul
#e-Okul VBS
#e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi
7 yıl önce