|

2. el araçta güvence hizmeti

Ford Trucks Türkiye Direktörü Turfan, Ford Otosan olarak ikinci el alım satım operasyonlarında güven arayan müşterilerimize yönelik Ford Trucks güvencesiyle kurumsal bir 2. el markası 'Truckmarket'i oluşturmaya karar verdiklerini söyledi.

Yeni Şafak
13:27 - 17/11/2015 Salı
Güncelleme: 13:12 - 17/11/2015 Salı
AA

Ford Trucks, her marka ve model ikinci el ağır ticari aracı ekspertiz raporlu, garantili, uygun faizli gibi pekçok hizmeti kapsayan TruckMarket'ta müşterisiyle buluşturacak. TruckMarket, 20 Ford Trucks bayisinde hizmet vermeye başlayacak.



Ford'dan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Ford Trucks, son yıllarda büyük önem kazanan 2. el alım-satım operasyonları için yapılandırdığı yeni markası TruckMarket'ı kamuoyuna tanıttı.



Her marka ve model ağır ticari 2. el araçları ekspertiz, garanti ve finansman çözümleri, kasko ve bakım hediyesi ile birlikte sunan TruckMarket, müşterilere "2. El'de Ford Trucks güvencesi" sunmayı hedefliyor.



TruckMarket'te her marka ve model çekici ve kamyonlar; motor, şanzıman, diferansiyel, şasi, üst yapı, lastik, aydınlatma, kabin ve kaporta kontrolleri yapılıp, tramer hasar geçmişinin yer aldığı detaylı bir ekspertiz raporu ile satışa sunuluyor. Ford marka çekici ve kamyonlarda ise ekspertiz raporunun yanısıra, aracın servis ve bakım geçmişiyle ilgili bilgiler de yer alıyor.



TruckMarket'te satılacak tüm Ford marka çekici ve kamyonlara garanti hizmeti de veriliyor. 0-24 ay arasındaki araçlara artı 1 yıl garanti sunulurken, 24-48 ay arasındaki araçlara aktarma organlarındaki üretim kaynaklı tüm hataları da kapsayacak şekilde, artı 6 aylık garanti veriliyor.



Düşük faizli krediler


Satışa sunduğu her marka ve model 2. el kamyon ve çekici için en uygun vade ve faiz oranlarıyla kişiye özel finansman çözümleri sunan TruckMarket'ta müşteriler kredi başvurusu, kasko ve sigorta işlemleri için hizmet alabiliyor. Ayrıca, Yapı Kredi Bankası, Koçfinans ve Türkiye İş Bankası işbirliği ile düşük faizli kredilerden yararlabiliyor.



TruckMarket'ta seçilmiş araçlar için sunulan 1 yıllık kasko hediyesine ek olarak, bakım konusunda da müşterilere en yüksek kalitede hizmet verme hedefleniyor.



"Truckmarket 2. elde müşteriye güven veriyor"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ford Trucks Türkiye Direktörü Serhan Turfan, yeni bayi yapılanmaları kapsamındaki en önemli yaklaşımlarından birinin ikinci el araç alım satım operasyonları olduğunu ve buna yönelik yeni plazalarını da 4S olarak tasarladıklarını hatırlattı.



İkinci el ağır ticari araç pazarında kurumsallaşma ihtiyacının önemli olduğunu aktaran Turfan, son dönemde bu pazar ile sektörün paralel büyüdüğünü bildirdi.



Turfan, şu ifadeleri kullandı:



"Ford Otosan olarak ikinci el alım satım operasyonlarında güven arayan müşterilerimize yönelik Ford Trucks güvencesiyle kurumsal bir 2. el markası 'Truckmarket'i oluşturmaya karar verdik. Markası ne olursa olsun, tüm ikinci el araçlar için verdiğimiz taahhütlerle, müşterilerimiz için en güvenli adres olmayı hedefliyoruz.



Truckmarket ile müşterilerimize, ağır ticaride en yaygın tesis ağına sahip kurumsal 2. el markası olarak hizmet vereceğiz. 2015 sonunda toplam 20 Ford Trucks Tesisinde hizmet vermeye başlayacağız. Truckmarket olarak 2015 yılında 900 adet alım-satım operasyonu gerçekleştirerek 90 milyon lira alım-satım hacmine ulaşmayı ve 2. el operasyonlarımızın 2016 yılında yüzde 50 büyümesini hedefliyoruz."

#Otomotiv
#Ford
#Ford Trucks
#Truckmarket
#2. el araç
8 yıl önce