|

Altın fiyatlarında bugün

Bilindiği üzere Cumartesi ve Pazar günleri düğünler için tercih edilen günlerden. Düğüne davet edilen vatandaşlardan son dakikaya kadar altın almamış olanlar da var. Onlar bugün şanslılar, çünkü altın fiyatları geçtiğimiz haftaya göre daha düşük seyrediyor. Çeyrek, yarım, cumhuriyet altını 16 Aralık Cumartesi günü ne kadar işte yanıtlar...

Yeni Şafak
08:16 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:28 - 16/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Düğünlerde çeyrek altın almak istemeyenler gram altına yöneliyor.
Düğünlerde çeyrek altın almak istemeyenler gram altına yöneliyor.

Altın satışları mevsimsel seyreder. Genellikle yaz ayları düğün sezonudur ve altın satışlarında bu süreçlerde bir hareketlilik olur. Ancak düğün yazın olur diye bir kural yok. Kış mevsiminde de düğünler olur, işte bu düğünler için son dakikaya kadar altın almayan vatandaşlar, bugün son şanslı. Çünkü lira altın dışında diğer tüm altınlar geçen haftaya göre düşük fiyatlı.

GRAM ALTININ SIRRI

Vatandaşlar artık çeyrek altın yerine gram altın alıyor. Gram altın hem alış-satış fiyatında farklılık olmaması hem de değer kaybetmemesi açısından tercih ediliyor. Örneğin 16 Aralık 2017 Cumartesi günü altın alacaklar 155,92 liradan gram altını alabiliyor. Çeyrek altında ise bu fiyat 255,66 lira.

İŞTE 16 ARALIK 2017 CUMARTESİ GÜNÜ ALTIN FİYATLARI

#Altın
#Altın fiyatları
#Çeyrek altın
#Gram altın
6 yıl önce