|

Ankara'da gündem ekonomi

Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın başkanlığında bugün toplanacak. Reform süreciyle ilgili gelecek dönemde gerçekleştirilecek faaliyetler ve buna ilişkin takvim tespit edilecek

Haber Merkezi
04:00 - 25/04/2019 Perşembe
Güncelleme: 01:09 - 25/04/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi (Arşiv)
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi (Arşiv)

Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün toplanacak. Yeni dönemde ilki gerçekleştirilecek toplantıda, yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik tedbirleri kapsayan reform süreciyle ilgili gelecek dönemdeki faaliyetler ve buna ilişkin takvim tespit edilecek. Yeni yapısıyla ilk kez Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında toplanacak kurulda, Adalet Bakanı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Çevre ve Şehircilik Bakanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Hazine ve Maliye Bakanı, Ticaret Bakanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ile Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı yer alıyor.

STK’LAR DA BULUNACAK

  • Kurulda, sivil toplum örgütlerini temsilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı, Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı bulunuyor.
#​Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu
#Fuat Oktay
#YOİKK
5 yıl önce