|

Avrasya Tüneli 24 saat hizmete başlıyor

İstanbul'da araç trafiğinin çok yoğun olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergahında kıtalararası yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, ay sonundan itibaren 24 saat hizmet vermeye başlayacak.

Yeni Şafak
09:46 - 26/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:30 - 26/01/2017 Perşembe
AA

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım AŞ. (ATAŞ) açıklamasına göre, bugüne kadar 07:00 ile 21:00 arasında açık olan tünel, ay sonu itibariyle 24 saat hizmet verecek.



Açıklamada yer verilen bilgilere göre, trafik yoğunluğu fazla olan Asya yakasındaki D100 Karayolu ve Avrupa Yakasındaki Kennedy Caddesini bağlayan Avrasya Tüneli ile zaman kaybı azaldı. Bağlantı yollarının iyileştirilmesiyle akıcı hale getirilen güzergah sayesinde tüneli kullananlar kıtalararası yolculuğu yaklaşık 5 dakikada tamamlıyor. İstanbul genelinde de seyahat sürelerini kısaltan Avrasya Tüneli ile İstanbullular zaman tasarrufu sağlıyor.



Hızlı bir alternatif


Avrasya Tüneli hizmete açıldığı ilk günden bu yana sürücülerden yoğun ilgi görüyor. Sahip olduğu ileri teknolojik özellikleriyle Avrasya Tüneli, ocak ayının ilk haftasında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın olumsuz etkilendiği İstanbul'da hızlı, konforlu ve güvenli bir ulaşım alternatifi olarak öne çıkmıştı.





#Avrasya Tüneli
#Tünel
#Kumkapı
#Koşuyolu
#Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım AŞ
#ATAŞ
#D100 Karayolu
#İstanbul
7 yıl önce