|

Axa Sigorta’dan yeni reklam kampanyası

Axa Sigorta “Dert Varsa Derman Axa” kampanyasına yepyeni bir tema ile devam ediyor. Şirket yine mizahtan güç alan kampanya filmleriyle bu kez ‘sigortalılığın aslında sahip olduklarımızın kıymetini bilmek’ anlamına geldiğini vurguluyor.

Haber Merkezi
04:00 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 04:28 - 21/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Firuzan İşcan
Firuzan İşcan

KOBİ’lere Özel Sağlığım Tamam Sigortası için hazırlanan ilk film, bir patronun çok sevdiği ama tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırmadığı bir çalışanının istifa edeceği korkusuyla yaşadığı paniği ve bir saniye içerisinde aklından geçen sayısız olumsuz senaryoyu ekranlara taşıyor.

Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Axa Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan şunları söyledi: “Genellikle elimizdekinin kıymetini, kaybetme korkusuyla yüz yüze geldiğimiz zaman anlıyoruz. Her insanın hayatında bir şekilde yaşadığı bu hissi, yeni kampanyamız için bir içgörüye dönüştürdük; sevdiklerimiz, sağlığımız, işyerimiz, evimiz – kısacası emek verdiğimiz ve önemsediğimiz herkes ve her şeyin zarar görmeden önce sigortalanmasının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmeyi hedefledik. İzleyen herkeste tanıdık bir hissi çağrıştıracağını ve herkesin kendisinden izler bulacağını düşündüğümüz bu yeni kampanya ile Axa Sigorta’yı farklı kılan ürün ve hizmetlerin farkını bir kez daha vurguladık.”

#Axa Sigorta
#Firuzan İşcan
6 yıl önce