|

Bakan Arslan: "PTT artık küresel bir oyuncu"

PTT Yönetim Koordinasyon Toplantısında konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "PTT artık küresel bir oyuncu" dedi.

Yeni Şafak
11:04 - 20/01/2017 Cuma
Güncelleme: 12:43 - 20/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT Yönetim Koordinasyon Toplantısında konuştu.



Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:



PTT, Dünya Posta Birliğinin konsey başkanlığını alarak sektöre yön verecek bir kuruluş haline geldi. Bu bizi gururlandırıyor ve omuzlarımıza yeni sorumluluklar yüklüyor. Bu sorumluluk çerçevesinde daha önce 700 olan otomasyonlu iş yeri sayımızı 4 binlere çıkarmış durumdayız.



Yılda 200 milyon zarar eden PTT'den 3 milyar ciro elde eden PTT haline geldi. PTT artık küresel bir oyuncu. 4 yıl boyunca dünya posta sektörünün İstanbul Stratejisi ismiyle anılacak olmasının omuzlarımıza yüklediği yeni bir sorumluluk var. PTT artık küresel bir oyuncu. Bu oyunculuğa bağlı olarak iddiamız yüksek. Üstlendiğimiz misyon ve bu hedeflere 40 bin PTT ailesiyle birlikte ulaşacağız. Son yıllarda yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatı. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bir kamu kuruluşu olarak bu görevi yaparken aynı zamanda bir ticari kuruluş olarak hızlı ve büyük adımlarla yürümemiz gerekiyor. Ülkemizin ortaya koyduğu hedeflerine ulaşması açısından gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Bu ekibin bir parçası olarak üzerimize düşeni yapacağız.







#Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı
#Ahmet Arslan
#PTT
7 yıl önce