|

Bakan'dan bayram tatili açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta katıldığı toplu açılış töreni öncesinde gazetecilerin Kurban Bayramı tatiliyle ilgili 10 günlük tatile kendisinin olumlu oy kullanacağını ifade etti.

Yeni Şafak
16:03 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:45 - 12/08/2017 Cumartesi
IHA
Bakan Eroğlu, "Bayram tatili kararı Salı günü verilecek" dedi.
Bakan Eroğlu, "Bayram tatili kararı Salı günü verilecek" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta yapımı tamamlanan 12 tesisin toplu açılış törenine katıldı.

  • Bakan Eroğlu, gazetecilerin Kurban Bayramı tatili süresine ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Eroğlu, 10 günlük tatile kendisinin olumlu oy kullanacağını ifade etti. Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşların köylerine giderek akraba ziyaretleri yaptığını da hatırlatan Veysel Eroğlu, "Benim düşüncemi soruyorsanız (bayram tatili ile ilgili) müspet oy kullanacağım. Ama şunu ifade edeyim. Bakın kurban çok önemli. İstanbul'da, Ankara'da Anadolu'nun her yerinden insan var. Sılah-i rahim diye bir şey var, ana-baba ziyareti var, mezar ziyaretleri var, kurban kesme var, akraba ziyaretleri var. Bu yönü var bir de insanlar tatil yapamıyor" dedi.

"Yanlış anlaşılmasın ben karar vermedim. Karar mercisinde ben değilim"
diyen Bakan Eroğlu,
"Hükümetimiz salı günü karar verecektir. Bazı bakanlarımız paydos olsun diyor bazı bakanlarımız istemiyor.
Bana göre Kültür ve Turizm Bakanı ister ama Ekonomi Bakanımız istemeyebilir. Ama sonunda hep birlikte oylama yapıldıktan sonra aynı kararı alırız" şeklinde konuştu
#Veysel Eroğlu
#Kurban Bayramı
#Tatil
#Zonguldak
7 yıl önce