|

Bir banka daha faizleri indirdi

Konut sektörünü canlandırmak ve stokları eritmek için başlatılan konut kredi faizlerine ve kar paylarına yönelik indirim kampanyasına Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Şekerbank, Vakıf ve Ziraat Katılım'ın ardından bugün bir banka daha katıldı. TEB konut kredisi faiz oranlarını indirdiğini açıkladı.

Yeni Şafak
14:33 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:54 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Konut kredisi
Konut kredisi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı konut kredisi kampanyası ile faizlerini yüzde 0,99’a kadar düşürdü. Bankadan yapılan açıklamaya göre, ilk defa ev sahibi olacak müşterileri için konut faiz oranı 60 aya kadar vadede yüzde 0,99 olarak belirledi.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi şunları söyledi:
“TEB olarak ekonominin lokomotif sektörlerinden olan inşaat sektörüne hareket kazandıracak ivmeyi, konut kredilerindeki avantajlı kampanyamız ile sağlamayı hedefliyoruz.

Bizim için müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre en uygun çözümü üretmek çok önemli. Konut kredisi kampanyamızla ilk kez ev sahibi olacak müşterilerimize 60 aya kadar vadede yüzde 0.99 faiz oranı vererek, en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olduk.


ZİRAAT BANKASI

Konut kampanyası kapsamında faizleri ilk indiren banka Ziraat Bankası oldu.
Banka 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde 10 yıla kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e indirdi. Ziraat Bankası'nda mevcut durumda aylık faiz oranı yüzde 1.23 seviyesinde.

HALKBANK

Ziraat Bankası'nın konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98 çekmesinin ardından bir indirim de Halk Bankası'ndan geldi. Banka, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde 10 yıla kadar vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e indirildiğini açıkladı.

ŞEKERBANK

Şekerbank'tan yapılan açıklamaya göre, 60 aya varan vadelerde uygulanacak indirimle banka ilk defa konut kredisi kullanacak olan bireylere 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi taleplerinde faiz oranlarını yüzde 0,98'e çekti.

VAKIFBANK

Son olarak Vakıfbank konut kredisi faizlerini yüzde 0,98 çektiğini duyurdu. Banka, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde 10 yıla kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e düşürdü.

Bankanın açıklamasına göre, VakıfBank, 14 Mayıs'tan itibaren geçerli olmak üzere konut kredisinde faiz oranlarını indiriyor.
Banka, 500 bin TL ve 120 ay vadeye kadar konut kredisi faiz oranlarını aylık yüzde 0,98'e düşürdü.

VAKIF VE ZİRAAT KATILIM

Vakıf Katılım, 500 bin liraya ve 120 aya kadar olan konut finansmanı için aylık kar oranını yüzde 0,98'e indirdi. Ziraat Katılım da 10 yıla kadar olan vadelerde konut finansman oranını aylık yüzde 0,98'e indirdi.

#TEB
#Konut kredisi
#Faiz
#Şekerbank faiz
#Konut kredi faiz
#Halkbank faiz
#Vakıfbank faiz
#Ziraat bankası faiz
#Vakıf katılım kar payı
#Ziraat katılım kar payı
6 yıl önce