|

Bir dev dahaTürk Lirası'nı tavsiye etti

Türk varlıkları ile ilgili iyimser notlara Amundi'den sonra Citi de eklendi. 6 Aralık tarihli notta Citi stratejistleri Türk Lirası'nda uzun pozisyon tavsiye etti.

Yeni Şafak
08:52 - 9/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:59 - 9/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Citi'den Türk Lirası tavsiyesi
Citi'den Türk Lirası tavsiyesi

Citi; Endonezya Rupisi, Tayvan Doları ve Tayland Bahtı karşısında Türk Lirası, Güney Afrika Randı ve Kolombiya Pesosunda uzun pozisyon önerdi.

Citi, Türk varlıkları ile ilgili iyimser değerlendirmede bulundu. Bankanın 6 Aralık tarihli notunda stratejistler, Türk Lirası'nda uzun pozisyon tavsiye etti.

  • Kurum, Endonezya Rupisi, Tayvan Doları ve Tayland Bahtı karşısında Türk Lirası, Güney Afrika Randı ve Kolombiya Pesosunda uzun pozisyon önerdi.

AMUNDI DE İYİMSER

Amundi Asset Management’in aralarında Debora Delbo’nun da bulunduğu stratejistleri Hindistan, Endonezya ve Filipinler varlıklarını beğendiklerini belirtirken bazı Asya para birimlerinin aşırı değerli gözükmesi nedeniyle müşterilerine pozisyonlarını hedge etmelerini tavsiye etti.

Şirket başta Türkiye ve Güney Afrika olmak üzere EMEA bölgesi için iyimser kalmaya devam ediyor. Notta bölgede temellerin sağlam olduğu ve büyüme görünümünün olumlu olduğu ifade ediliyor.


#Citi
#Amundi
#Türk lirası
6 yıl önce