|

Çekmeköy’e 310 milyonluk yatırım

Anadolu yakasının yükselen değeri Çekmeköy’de yeni konut projesi başlatılıyor. Ege Yapı ve Casper ortaklığında 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projeye 310 milyon liralık yatırım yapılacak. Ön talep toplanan Çekmeköy projesi, 2016’nın ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/11/2015 Cuma
Güncelleme: 21:24 - 12/11/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Ege Yapı ve Casper ortaklığında Çekmeköy'de yeni konut projesi başlatılıyor. Ön talep toplanan ve 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projeye 310 milyon liralık yatırım yapılacak. 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak Çekmeköy projesinde, müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireler yer alacak.


2016'DA SATIŞTA

Casper ile gerçekleşen işbirliğinin detaylarını açıklayan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “Çekmeköy'de farklı, üst segment bir projeye imza atacağız. Bölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper gibi bir teknoloji devinin marka gücü, teknoloji çözümleri ile inşaat sektöründeki deneyimimizin buluşacağı bu projenin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz'' dedi.


YATIRIMDA YÜKSEK PRİM BEKLENTİSİ

Casper Gayrimenkul A.Ş. nin Yönetim Kurulu üyesi Nejat Saldanlı da, gayrimenkul sektöründe ilk defa bir projede yer alacaklarını açıkladı. Saldanlı, şunları söyledi: "Bugüne kadar teknoloji alanında birçok yeniliğe imza attık ve bu sektördeki gücümüzü kanıtladık. İnşaat sektöründe projeleri ile başarılarını kanıtlamış EgeYapı Group ile işbirliği gerçekleştiriyoruz. Çekmeköy'de, konumu ve özellikleri itibariyle yatırımcıya yüksek prim, oturum amaçlı alanlara ise oldukça keyifli bir yaşam sağlayacak bir proje geliştiriyoruz. Başarıya ulaşacağına inandığımız projemizle birlikte EgeYapı Group ile farklı projelerde de güçlerimizi birleştirmek için görüşmelerimize devam ediyoruz.”



Mega projelere yakınlık


Çekmeköy ilçe sınırları içerisinde bulunan projede yerini alanlar; Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, yapımı devam eden bağlantı yolları üzerinden TEM Otoyoluna ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne doğrudan erişim imkanı bulacak. Arazi 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Taşdelen metro hatlarının devreye girmesiyle de toplu ulaşıma kolayca erişebilecekler.



#Çekmeköy
#Ege Yapı
#Casper
8 yıl önce