|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En güçlü 10 devletten biri olma gayretindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark açılış töreninde, "Her biri ayrı tasarlanmış 1217 oyuncağın bulunduğu Ankapark bugün açıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı, "Biz gönül yapmanın kazanmanın derdindeyiz, ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturup en güçlü 10 devletten biri olma gayretindeyiz." açıklamasında bulundu. Erdoğan, ayrıca Ankapark'ın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

Yeni Şafak
13:00 - 20/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 15:04 - 20/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia" Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Hiçbir kula kul olmadık, olmayacağız. Her biri ayrı tasarlanmış 1217 oyuncağın bulunduğu Ankapark bugün açıyoruz.

Toplam büyüklüğü 1 milyon 300 bin metrekare olan Ankapark, Türkiye için bir gurur kaynağıdır. Havaların ısınmasıyla birlikte Ankapark'ta dolup taşacağına inanıyorum.


  • İstanbul'u fethederek çağ açıp çağ kapatan büyük Sultan Fatih halkın gönlünü kazanmaktan daha büyük bir mutluluk yoktur demiştir.



CHP'nin Hatay Belediye Başkanı oy yoksa yol da yok diyor, böyle kibir kuleleri var, benim bir belediye başkanım böyle dese kapıya koyarım.
  • Bizim siyasetimiz kavga değil kardeşlik, aşk siyasetidir. Seçim sandıktan önce kalplerde kazanılır.

Biz gönül yapmanın kazanmanın derdindeyiz, ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturup en güçlü 10 devletten biri olma gayretindeyiz.

Cumhurbaşkanı'ndan sandık çağrısı

Ülkemizin geleceği evlatlarımızın huzuru için sandıklara sahip çıkmalıyız.

Milletimizden gizli saklı hiçbir işimiz yok

Ankara'yı rastgele adaya teslim edemeyiz. Sahte imzalarla senet imzalayanlarla teslim edemeyiz. Milletimizden gizli saklı hiçbir işimiz yok.

  • Ankapark çevre dostu bir projedir. Ankapark'ın dolup taşacağına inanıyorum."

Wonderland Eurasia

Açık ve kapalı alanlarıyla toplamda 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulu olan Wonderland Eurasia, 12 tematik bölümden oluşuyor.

Ankara'nın birçok noktasından ücretsiz servislerle ulaşım imkanı sağlanacak Tema Park'ta, ziyaretçiler Uçan Tiyatro ve Uçan Ada sayesinde hayal dünyasına da yolculuk yapabilecek.

Taş Devri'nden günümüze pek çok farklı konsepti bünyesinde barındıran Tema Park, nostalji yolculuğuna çıkaracağı ziyaretçilerine 2 milyondan fazla bitki ve araç türünden oluşan botanik çeşitliliği ile en çevreci park olarak ev sahipliği yapacak.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte eğlenebilmesi için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Wonderland Eurasia'da, 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.



#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Ankapark
#Wonderland Euroasia
#Açılış Töreni
5 yıl önce
default-profile-img