|

En uzun gecede ciro katlanacak

Markalar yılın en uzun gecesine kampanya ve indirimlerle hazırlandı. Günlük cirolarını % 20- 25 artırmayı hedefleyen markaların yanı sıra internette yarım saatte 3 bin çift ayakkabı satıldı.

Yeni Şafak
08:52 - 21/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:55 - 21/12/2016 Çarşamba
Diğer

Perakende sektörü, yılbaşı alışverişlerinden önce yılın en uzun gecesi 21 Aralık'ta yani bugün 00.00'a kadar açık kalıp cirolarını artırarak moral bulacak.



SATIŞI YÜZDE 25 ARTIRIYOR

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel hemen hemen her markanın en uzun gece için indirim ya da kampanya yaptığını söyledi. Sabah'ın haberine göre, Öncel, "Mesela bazı mağazalarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim ile internette 2 alana üçüncü bedava kampanyası var. Bu tip kampanyalar günlük ciroyu yüzde 20-25 oranında artırıyor" dedi. Gece alışverişi için hazırlık yapan perakendecilerin başında lüks markalar geliyor. İstinyepark'ın lüks markalar alanında bulunan yerli ve yabancı bütün markalar bugüne özel indirim, kampanya ve sadakat programlarıyla tüketiciyi çekmeye hazırlanıyor. Kanyon AVM'de ise isteyen markalar 00.00'a kadar açık kalıp satış yapabilecek.



#Marka
#Perakende
#Sinan Öncel
#Birleşmiş Markalar Derneği
#Kampanya
7 yıl önce