|

Erdoğan: Meydanları yine dar ederiz

15 Temmuz Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Burası Paris değil. Burası Hollanda'da değil. Bilesin ki bu millet 15 Temmuz'da hainlere nasıl meydanları dar ettiyse yine yapar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Her zaman teröristlerin beynindeyiz, onların açtıkları çukurlara onları gömüyoruz, gömmeye devam edeceğiz" dedi.

Yeni Şafak
14:38 - 16/12/2018 Pazar
Güncelleme: 16:07 - 16/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi ile Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projeleri'nin toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"İstanbul'a ne kadar sahip çıkarsak ülkemizin geleceğine o kadar çok katkı yaptığımızı biliyoruz.

Yaklaşık 600 yıldır bizim olan bu şehri, hala bize çok görenler olduğunu biliyoruz. Ülkemize ve milletimize yönelik husumetlerin altındaki sebeplerin en başında gelenlerden biri işte İstanbul'dur."

2040'a kadar su sorunu yok


İstanbul'un su sorunun çözüldüğünü anlatan Erdoğan, "İstanbul'un su sorununu çözdük. 2040 yılına kadar böyle bir sorun yok" dedi.

İstanbul'un CHP döneminde susuzluktan kuruduğunu anımsatan Erdğan, "CHP çöp, susuzluk, hava kirliliği demektir. CHP yoksulluk demektir, CHP yasaklar demektir ve CHP yoksulluğun daniskası demektir. İstanbul CHP döneminde susuzluktan kurumuştu, kokmuştu. Osmanlı'dan kalma çeşmelerin önündeki su kuyruklarının ucu gözükmüyordu" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bay Kemal senin bunlardan haberin yok, sen o zaman başka yerlerdeydin. Sen o zaman bu işlerin nasıl yapıldığını bile bilmiyordun Bay Kemal, işte böyle bir hizmeti (doğal gaz) hem de Meclis kürsüsünden karalamaya çalışıyorsun, ayıp, ayıp, ayıp... Biraz izan sahibi ol."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin şanssızlığı, anamuhalefet partisinin işte böyle bir zihniyetin esareti altında bulunuyor olmasıdır" diye konuştu.


Fırat'ın doğusuna terör operasyonu

"Her zaman teröristlerin beynindeyiz, açtıkları çukurlara onları gömmeye devam edeceğiz" diyen Erdoğan, "Sınırlarımıza saldıranlara bedelini ödetiyoruz, ödeteceğiz" dedi.

F-35 parçaları Türkiye'de üretiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD F-35 yapıyor. Bize de 120 tane gelecek. Onların bazı parçalarını Türkiye üretiyor." ifadelerini kullandı.

Yine dar ederiz

Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan, konuşmasının sonunda, "15 Temmuz gecesinde tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesine gitmiş olabilirsin ama bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın, onu bil.

Kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Burası Paris değil. Burası Hollanda'da değil. Bilesin ki bu millet 15 Temmuz'da hainlere nasıl meydanları dar ettiyse yine yapar
" açıklamasında bulundu.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Esenler
#15 Temmuz Millet Bahçesi
#İstanbul
5 yıl önce