|

Ev fiyatına mobilya

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor- Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, modern çizgiler barındıran oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor

Yeni Şafak
14:24 - 20/03/2016 Sunday
Güncelleme: 12:30 - 20/03/2016 Sunday
AA

Samsun'da açılan mobilya dekorasyon fuarında neredeyse ev fiyatına satılan oturma odası takımı ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.



TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuarda, Samsun'da üretim yapan firmaların ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.



Ev ve ofis mobilyalarının yanı sıra dekorasyon ve ev tekstil ürünlerinin de sergilendiği fuarda, bir firmanın ürettiği oturma odası takımı ise fiyatıyla dikkat çekti.



Firmanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Salih Değerli, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaklaşık 50 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi.



Mobilya üretiminin yanı sıra Samsun'da 10 bin metrekarelik Karadeniz'in en büyük mobilya ve dekorasyon merkezini 2012 yılında hizmete açtıklarını ifade eden Değerli, "Samsun ve bölgesine hitap ediyoruz. Ordu, Giresun Trabzon, Çorum, Tokat ve Amasya, Sinop ve Kastamonu'ya kadar müşterilerimiz var. Bunun dışında Tekirdağ, İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya gibi illerimize de sevkiyatlar yapıyoruz." dedi.



Samsun'dan dünyaya açılan marka olmak istiyorlar


Üretimlerini Samsun'da yaptıklarını ve markalarını büyütmek istediklerini ifade eden Değerli, "Anadolu'dan çıkan bir marka olmanın zaman zaman dezavantajlarını yaşıyoruz." diye konuştu.



Enerji tasarruflu ürünler ürettiklerini, müşteri portföylerinin ise orta ve üst gelir grubu olduğunu kaydeden Değerli, şöyle konuştu:



"Biz Samsun'da 'nasıl fark yaratırız' düşüncesiyle dünya mobilya fuarlarını gezmeye başladık. İki defa İtalya fuarına gittikten sonra 'Bu bölgeden nasıl bir marka çıkartarak Türkiye'ye nasıl hitap edebiliriz?' düşüncesiyle ilk defa yeni ürünlerimizi bu fuarda insanımızla buluşturduk. Bu ürünlerimizde ahşaptan çok doğal taş ve pirinç malzemeler kullandık. Güzel şeyler çıkarttığımızı umuyoruz. Güzel tepkiler alıyoruz. Kumaşlarımız Belçika'dan geliyor. Doğal taşlarımız ise Brezilya'dan. Tamamen el işçiliği. Mobilyalarımız büyük emekler ve büyük süreçlerden sonra bu hale geliyorlar."



Çok üretmek gibi bir amaçlarının olmadığını butik ürünler üzerine çalıştıklarını dile getiren Değerli, "Ürünlerimizde iyi bir işçilik ile iyi ürünler ama en önemlisi farklı ürünler çıkarmak istiyoruz. Taklit edilebilmesi az olan herkesin bir anda 'Bunu da yapalım.' diyemeyeceği, dese bile yapamayacağı ürünler yapmak amacındayız. Bu ürünlerle de bunu yakaladığımızı düşünüyoruz açıkçası." diye konuştu.



75 bin liraya oturma grubu


Üretimde kullandıkları malzemeleri doğal ürünlerden seçmeye çalıştıklarını ifade eden Değerli, en iyi malzemeyle en iyi tasarım ve işçiliği bir araya getirmeye çalıştıklarını vurguladı.



Değerli, fuarda sergiledikleri koltuk takımı, yemek masası, sandalyeler, dresuar, orta ve yan sehpaların ve beraberindeki masa sandalyenin satış fiyatının 75 bin lira olduğunu, aksesuarla bu rakamın 120 bin lirayı aştığını ifade ederek, "Burada gördüğünüz 6 kişilik masa ve sandalye, dresuar, yan sehpa ve orta sehpa, ünite ve koltuk takımının toplamında satış fiyatı mağazamızda 75 bin lira civarında ama biz fuara özel müşterilerimize markamızı tanıtmak amacıyla özel iskontolar uyguladık. Mağazamızın satış fiyatları bu civarlarda. Ürünün gördüğü ilgiden memnun kaldık. Koltuk takımımız satıldı." ifadelerini kullandı.

#ev fiyatına oturma grubu
#mobilya
#Mobilya dekarasyon fuarı
#Samsun
8 years ago