|

Fakir’den %15 ile tam destek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın geçen hafta duyurduğu Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı, tüm sektörlere yayılan bir ‘harekete’ dönüştü.

Haber Merkezi
04:00 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:01 - 15/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Saruhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Ayhan Saruhan
Saruhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Ayhan Saruhan

"Enflasyonla Topyekun Mücadele” için, Türkiye genelinde katılımcılar hızla artıyor. Yeni Şafak’a açıklamalarda bulunan Saruhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Ayhan Saruhan, Fakir Elektrikli Ev Aletleri’nin tüm Fakir ürünlerinde yüzde 15 indirim uygulanacağını duyurdu.

YERİNDE BİR KARAR

Kampanya bitene kadar indirimlerin devam edeceğine işaret eden Saruhan, şöyle devam etti: “Burada yapılacak iş, tüm sektörler el birliği içerisinde bu tür kampanyalarla ülkemizi motive etmeliyiz. Hükümet yerinde bir karar almış biz de kurum olarak destekliyoruz.”

Saruhan, Türkiye’de ilk üçte kabul gören bir marka olduklarını belirterek, satışlarda bir sıkıntı satışlarda bir sıkıntı olmadığını söyledi. Saruhan, “Herzaman sahadayız. Zor günlerde de 1994-2001 krizleri oldu. Grup olarak hiçbir eleman çıkarmadığımız gibi elaman istihdam etmeye devam ediyoruz. Gerek detarjanda, gerekse ev aletlerinde Türkiye’de yeni tedarikçiler oluşturuyoruz. Malum Almanya’dan gelen bir marka bu. Alman teknolojisini, ArGe hizmetlerini yansıtıyoruz. Böyle bir yükümüzde var. Fakir yatırımlarına devam ediyor. Ülkemize ekonomisine dinamik alt yapısına güveniyor. Gerek Türkiye’de gerek Almanya’daki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Hiçbir endişemiz yok.”

#Türkiye
#Berat Albayrak
#Ayhan Saruhan
#Fakir Elektrikli Ev Aletleri
5 yıl önce