|

İkinciyeni.com 20 bin araç sattı

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama şirketi Garenta ve ikinciyeni.com’un Genel Müdürü Özgür Maraş, düzenlediği basın toplantısında 2017 senesini değerlendirerek 2018 hedeflerini aktardı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:02 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Özgür Maraş
Özgür Maraş

Geçtiğimiz yıl 20 bin otomobil sattıklarına dikkat çeken Özgür Maraş, 2018 yılında 27 bin otomobil satışı hedeflediklerini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “2017 yılına kadar sadece Çelik Motor otomobillerinin satışını gerçekleştirdiğimiz ikinciyeni.com’a gelen yoğun talep üzerine sitede oluşturulan açık artırma platformunu tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimizin hizmetine sunduk. Hafta içi her gün ortalama 100 otomobil satışa sunuyoruz. Çok yakın zamanda “listele sat” ve “hemen al” gibi yeni satış özelliklerimiz de devreye alacağız.”

DİJİTALE 5 MİLYON TL YATIRDI

İkinciyeni.com ile sadece iyi fiyat değil, doğru veri analizleriyle birlikte satış ve alım aşamasında uzman bir rehber gibi yol göstermeyi de hedeflediklerini ifade eden Özgür Maraş, İkinciyeni.com’un ikinci el otomobil dünyasında sözcü konumda olduğunu kaydetti. Maraş, “Bugüne kadar dijital teknolojilere 5 milyon liradan fazla yatırım yaptık. 10 kişilik ekibimizi 70 kişiye çıkardık. Ayrıca şube sayımızı da 3’ten 7’ye çıkardık. Gelecek yıllar için de bu konuda yapılan yatırımları artırmayı hedefliyoruz. Çok yakın bir gelecekte müşterilerimiz evlerinden çıkmadan, işlerinden izin almadan yalnızca birkaç butona basarak otomobillerini saatler içerisinde satıp yenisine ulaşacak” şeklinde konuştu.

Otomobil
bakımı Praticar’la kolaylaşacak

Son olarak Çelik Motor’un 2018 yılında devreye alacağı iki yeni projesinden de bahseden Özgür Maraş, otomobil alım satımına farklı bir boyut getirecek olan Bulur markası ile ikinci el otomobil alıp satmak isteyenleri, ilanlar arasında kaybolmadan, son derece basit bir yolla buluşturacaklarına dikkat çekti. Üzerinde çalışılan diğer proje Praticar ile de kullanıcılar, otomobilleriyle ilgili vergi, bakım vb tüm süreçleri bir uygulama üzerinden yürütebilecek.

#Çelik Motor
#Özgür Maraş
#otomobil
6 yıl önce