İran medyası: Türkiye'ye gaz akışı yeniden başladı

20:39, 21/01/2022, CumaG: Güncelleme: 20:48, 21/01/2022, Cuma
Diğer
İran medyası: Türkiye'ye gaz akışı yeniden başladı
Arşiv

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye sağlanan doğal gazın 10 gün kesileceğini duyuran İran, gaz ihracının yeniden başladığını duyurdu. İran Petrol Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Dün Türkiye tarafındaki istasyondaki bir gaz sızıntısından dolayı kesilen Türkiye’ye doğalgaz ihracatı yeniden başladı." denildi.

BOTAŞ, İran'ın Gürbulak-Ağrı giriş noktasından sağlanan doğa lgazı 10 gün süreyle keseceğini duyurmuştu. Sanayi tesisleri ve elektrik santrallerine doğal gaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacağının belirtildiği açıklamada, diğer tüketicilerin kısıtlamadan etkilenmemesi için önlem alındığı belirtilmişti.

İRAN MEDYASI: TÜRKİYE'YE GAZ AKIŞI YENİDEN BAŞLADI

Bloomberg HT'nin haberine göre; İran medyasında SHANA, Petrol Bakanlığını kaynak gösterdiği haberinde, yaşanan 'gaz sızıntısı' sıkıntılarının çözüldüğünü ve Türkiye'ye gaz akışının yeniden başladığını duyurdu.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026