|

İşte taşeron işçi kadro sonuçları

Taşeron işçilerin, 696 sayılı KHK kapsamında alınan başvuru sonuçları kamu kurumları tarafından tek tek açıklanmaya başladı. Bu çerçevede, bazı kamu kurumları başvuruları değerlendirerek, kadroya alınacak işçilerin isimlerini ilan etti. İşte taşeron kadro isim listesi...

Yeni Şafak
09:41 - 27/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:50 - 27/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Bazı kurumlar başvuru sonuçlarını açıklıyor.
Bazı kurumlar başvuru sonuçlarını açıklıyor.

Pek çok kurum taşeron işçilerin kadro listelerini açıklamaya başladı. Söz konusu kurumların başında, Konya Orman Genel Müdürlüğü geliyor. Bölge müdürlük, taşeşon başvurularını kabul ve red ettiği 20 çalışanının isimlerini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Konya Orman Bölge Müdürlüğü'nün taşeron listesini ulaşmak için

Taşeron işçi başvuru sonuçlarını açıklayan bir diğer kurum da İzmir Valiliği oldu. İzmir Valiliği de, taşeron başvuruları kabul edilen taşeron işçilerin isimlerini resmi internet sitesinden açıkladı.

İzmir Valiliği'nin İl Özel İdaresi'nin taşeron işçi başvuru onay listesine ulaşmak için

696 sayılı KHK ile yapılan düzenleme çerçevesinde taşerona kadro başvurularını alan kamu kurumları tek tek başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Konya Orman Bölge Müdürlüğü, İzmir Valiliği gibi kurumların ardından Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi kadro sonuçlarını açıkladı.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi taşeron işçi başvuru onay listesine ulaşmak için

125 İŞÇİNİN BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Kars İl Müdürlüğü'de taşeron sonuçlarını açıkladı.

Listede 125 taşeron işçinin başvurusunun kabul edildiği, kaydedildi.

İl müdürlüğünden yapılan açıklamada, "lana itiraz süresi 23.01.2017 tarihinden itibaren başlar, 3 gün sürelidir. İlan tebliğ yerine geçip ayrıca personellere tebliğ edilmeyecektir" denildi. Listeyi görmek için

TAŞERONA KADRO NASIL OLACAK?

Kadro için başvuranları gösteren kesin listeler, 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıkacak. Başvuranlar, 3 Mart-22 Mart 2018 tarihleri arasında sınava alınacak. Sınavın ardından, 23 Mart-26 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar alınacak ve 27-31 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar incelenerek kesin sonuç açıklanacak. Güvenlik soruşturmasıyla birlikte tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'da işi başı yapacak.

TAŞERON İŞÇİNİN SINAVI NASIL OLACAK?

Sınav; yalnızca yazılı, yalnızca sözlü, yalnızca uygulamalı şekilde yapılabileceği gibi yazılı ve sözlü, sözlü ve uygulamalı şekillerde yapılabilecek. Sınavın nasıl olacağı bakanlıklarda bakan, diğer idarelerde ilgili idarenin üst yöneticisi tarafından belirlenecek. Sınava katılacakların çalıştıkları alanlar dikkate alınarak, farklı yöntemde sınav uygulanabilecek.



#Taşeron işçi
#Kadro
#Taşeron
6 yıl önce