|

Katar'la daha fazla ticaret hedefi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Katar’ın medikal, inşaat ve gıda başta olmak üzere 5 milyar dolara yakın ithalatı olduğunu belirterek, “Biz buradan en az 2-3 milyar dolar pay almak istiyoruz.” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 05:11 - 15/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
MÜSİAD’ın ana partnerliğini üstlendiği 2. Expo Turkey by Qatar’ın, 17-19 Ocak’ta Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek
MÜSİAD’ın ana partnerliğini üstlendiği 2. Expo Turkey by Qatar’ın, 17-19 Ocak’ta Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek

Kaan, yaptığı açıklamada, MÜSİAD’ın ana partnerliğini üstlendiği 2. Expo Turkey by Qatar’ın, 17-19 Ocak’ta Katar’ın başkenti Doha’da düzenleneceğini anımsattı. Fuarı Türkiye’nin köklü birlikteliğinin bulunduğu Katar’la daha güçlü bağlar kurmak için düzenlediklerini dile getiren Kaan, Expo Turkey by Qatar Türkiye’nin 2023 ihracat hedeflerine ulaşması açısından da büyük katkılar sağlayacağını vurguladı.

Yeni Şafak Özel Eki ile fuarda

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Expo Turkey by Qatar, Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da (DECC) düzenlenecek. Yeni Şafak fuarda özel bir ekle yeralacak. Fuarda Türk firmaları için önemli iş birliği fırsatlarının oluşması bekleniyor. Fuara, Tekfen, Emlak Konut, Artaş İnşaat, Teknik Yapı, Sinpaş, Türksat, Katmerciler, Çilek Mobilya ve Çaykur gibi şirketlerle birlikte yaklaşık 150 Türk firması katılacak.

#Abdurrahman Kaan
#Katar
6 yıl önce