|

Kısır çekişmeleri kenara bırakın!

TÜMSİAD, Beşir Derneği, Semerkand Vakfı ile Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu yaptıkları ortak açıklamayla 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakı’nı destekleyecelerini açıkladı. Yeni sistemin bürokrasideki hantallığı gidereceğini ve Türkiye’nin önünü açacağını belirten TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, belirsizliğin ve kısır çekişmelerin bir tarafa bırakılması çağrısında bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 01:05 - 17/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
TÜMSİAD’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na destek
TÜMSİAD’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na destek

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala iş dünyasından yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. 12 bin üyeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), Beşir Derneği, Semerkand Vakfı ile Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu’nca düzenlenen ortak basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıkladı. Dernekler adına ortak açıklamalarda bulunan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Türkiye’nin güçlenmesinin bütün insanlık için faydalı olduğunu belirtti. Doğan, hükümetin almış olduğu erken seçim kararının isabetli ve bulduklarını da aktardı.

BÜROKRASİ HIZLANIR

Programın ardından Yeni Şafak’ın gündeme dair sorularını cevaplayan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan; seçim sonrası planlarını anlattı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle halkın gerçek iradesinin söz sahibi olacağını söyleyen Doğan, “Bu yapının hayata geçmesi Türkiye’nin önünü açacak. Bürokrasi hantallığını ortadan kaldıracak. Her fırsatta bunu söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

#TÜMSİAD
#Cumhur İttifakı
6 yıl önce