|

KOBİ’ye yerinde hizmet

Ülke ekonomisinin yüzde 85'ini oluşturan ve Türkiye'nin dijitalleşmesi yolundaki en önemli parçalardan biri olan KOBİ'lere özel düzenlenen Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın 3. sezonu Kayseri'de yapılan toplantıyla tamamlandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/07/2018 Salı
Güncelleme: 01:29 - 17/07/2018 Salı
Yeni Şafak
Turkcell, 7 ilde KOBİ'lerin ayağına giderek onları yerinde dinledi ve dijitalleşme süreçlerindeki şirketlerle tecrübelerini paylaştı.
Turkcell, 7 ilde KOBİ'lerin ayağına giderek onları yerinde dinledi ve dijitalleşme süreçlerindeki şirketlerle tecrübelerini paylaştı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, bu yılki toplantıların ana odağı dijitalleşme oldu. Buluşmalar kapsamında, KOBİ'lere özel dijital çözümler üreten ve İşte Turkcell İşte Destek diyerek kurumsal dünyasını yenileyen Turkcell, 7 ilde KOBİ'lerin ayağına giderek onları yerinde dinledi ve dijitalleşme süreçlerindeki şirketlerle tecrübelerini paylaştı.

“ANADOLU’YU KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, KOBİ'leri dijitalleştirmek için Anadolu'yu karış karış gezdiklerini belirtti. Bütün, şunları kaydetti: "Yakın bir zamanda 'İşte Destek İşte Turkcell' diyerek KOBİ'lerimizi dijitalleştirmek için bir seferberlik başlattık. Türkiye'nin neresinde olursa olsun KOBİ'lerimizin ayağına giderek, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini yerinde belirliyoruz."

  • KARŞILIKLI ETKİLEŞİM
  • Teknoloji Buluşmaları’yla binlerce KOBİ temsilcisi ile bir araya geldiklerini belirten Bütün, “Bir yandan dijitalleşmeyle ilgili tecrübelerimizi kendilerine aktarırken bir yandan da birebir kendi ağızlarından ihtiyaçlarını, beklentilerini dinleme şansı bulduk” ifadelerini kullandı.
#KOBİ
6 yıl önce