|

Komisyonsuz TL’ye çeviriyor

PTT, dövizlerin Türk Lirası'na dönüştürülmesi işleminde herhangi bir komisyon almayacağını açıkladı. Döviz bozduracaklara yüzde 10 kargo indirimi de uygulanacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 00:21 - 6/12/2016 Salı
Yeni Şafak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT'nin dövizlerin Türk Lirası'na dönüştürülmesi işleminde herhangi bir komisyon almayacağını ve döviz bozduracaklara yüzde 10 kargo indirimi uygulanacağını bildirdi. PTT'nin 40 bin çalışanı, 4 bin 500'e yakın iş yeriyle Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar ulaştığını ve hizmetlerini yurt dışına da taşıdığını vurgulayan Arslan, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen PTT'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda son derece yerli ve milli bir uygulama başlattığını söyledi.



Döviz bozdurana havale de indirimli


Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında PTT ailesinin dik bir duruş sergilediğini anımsatarak, “Cumhurbaşkanı'mızın 'Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına, Türk Lirası'na dönüştürsün. Türk Lirası değer kazansın, altın değer kazansın' çağrısına tam destek veriyoruz. Ayrıca döviz bozduracak müşterilerin havale işlemlerinde yüzde 10 indirim yapılacaktır. Vatandaşlarımız ePttAVM.com üzerinden seçili ürünlerde yapacakları alışverişlerde ise yüzde 5 indirim kazanacaklardır.”


#Ahmet Arslan
#Türk Liras
7 yıl önce