|

Kurban Bayramı'nda tatile doyacağız

Allah'a yaklaşmak anlamına gelen Kurban Bayramı bu sene de yaz dönemine denk geliyor. Bayram tatili bu sene uzun sürecek gibi görünüyor. Ramazan Bayramı'nda 3,5 gün tatil yapacak olan vatandaşlar Kurban Bayramı ile tatile doyacak. Peki 2018 Kurban bayramı tatili kaç gün? İşte Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağıyla ilgili tüm detaylar...

Yeni Şafak
10:15 - 11/06/2018 الإثنين
Güncelleme: 10:16 - 11/06/2018 الإثنين
Yeni Şafak
Bu sene Kurban Bayramı, 19 Ağustos'ta Arefe günüyle birlikte başlıyor.
Bu sene Kurban Bayramı, 19 Ağustos'ta Arefe günüyle birlikte başlıyor.

Kurban Bayramı ,yüce Allah’ın, başta müslümanlar olmak üzere insanlık camiasına büyük bir lütfu ve rahmetidir hiç şüphesiz. Müslümanlar için büyük bir lütuf ve rahmettir, çünkü “Allah’a yaklaşmak” anlamına gelen Kurban ibadeti sayesinde Allah’a kulluk ve teslimiyeti öğrenirler. Bu ibadet vesilesiyle de Kurban Bayramı'nda bir mükafat da tatiller oluyor. Bu sene Ramazan Bayramı'nda tatillerde umduğunu bulamayan vatandaşlar Kurban Bayramı'nda tatile doyacak.

2018 KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Bu sene Kurban Bayramı, 19 Ağustos'ta Arefe günüyle birlikte başlıyor. Bayramın ilk günü 20 Ağustos Pazartesi gününe denk geliyor. Kurban Bayramı, 4 gün sürüyor. 24 Ağustos yani Kurban Bayramı'nın son günü Perşembe günü. Dolayısıyla çalışanlar 17 Ağustos Cuma günü tatile başlayacak. Eğer bir aksilik olmaz 25 Ağustos Cuma günü de tatil kapsamına alınırsa vatandaşlar 27 Ağustos'ta iş başı yapacak. Yani Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak.

#Kurban Bayramı
#Tatil
#2018
٪d سنوات قبل