|

Mercedes’e hizmet ödülü

Mercedes-Benz Türk TİM’in bu yıl üçüncüsü açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı sıralamasında, 80 milyon dolarlık hizmet ihracatı ile Mimari, Mühendislik ve Teknik Kategorisi’nde ilk 3 şirketten biri seçildi.

Yeni Şafak
04:00 - 24/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:55 - 24/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Mercedes-Benz Türk, TİM’in listesindeki en büyük 3 şirketten biri oldu.
Mercedes-Benz Türk, TİM’in listesindeki en büyük 3 şirketten biri oldu.

Mercedes-Benz Türk, bu yıl üçüncüsü açıklanan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı sıralamasında Mimari, Mühendislik ve Teknik Kategorisi’nde en büyük 3 şirketten biri seçildi.

Aksaray Kamyon Fabrikası ile Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda yer alan iki Ar-Ge Merkezi ve yine Hoşdere’de yer alan Daimler’in Küresel IT Çözümleri Merkezi’nde yürüttüğü hizmet çalışmaları kapsamında, yaklaşık 80 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk, TİM’in listesindeki en büyük 3 şirketten biri oldu.

KATMA DEĞER SAĞLIYORUZ

  • Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin düzenlediği ödül törenine katılan Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün konuyla ilgili olarak, “Türkiye’nin toplam hizmet ihracatının yaklaşık 80 milyon dolarlık kısmını Mercedes-Benz Türk olarak biz gerçekleştirdik. Türkiye’deki yarım asrı aşkın tarihimiz süresince yalnızca istihdamımız, üretimimiz ve ihracatımızla değil Ar-Ge ve bilişim alanlarına yaptığımız yatırımlarımızla da ülkemize katma değer sağladığımız için gururluyuz.

Bugün Mercedes-Benz Türk olarak ürettiğimiz ürünlerimizin ihracatı ile Türkiye’deki lider konumumuza ek olarak hizmet ihracatında da lider konuma yükselmiş olmak büyük bir gurur kaynağı” dedi. Mercedes-Benz Türk’ün sahip olduğu Hoşdere Otobüs Fabrikası, Daimler’in Global IT Hizmetleri

Merkezi ve Aksaray Kamyon Ar-Ge Merkezi ile sağladığı hizmetlerle Daimler global ağında özel bir statüye sahip.

#Türkiye
#Mercedes-Benz
5 yıl önce