MÜSİAD’dan Albayrak’a ziyaret: MÜSİAD EXPO Fuarına davette bulunuldu

Haber Merkezi
00:40, 03/09/2020, Perşembe
Yeni Şafak
MÜSİAD’dan Albayrak’a ziyaret: MÜSİAD EXPO Fuarına davette bulunuldu
Nuri Albayrak - Abdurrahman Kaan - Ahmet Albayrak - Ömer Bolat

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Albayrak Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette
Albayrak Holding
Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Albayrak ve Albayrak Holding CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat ile fikir alışverişinde bulundu. Kaan, Albayrak Grubu’nun birçok farklı sektörde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, ayrıca 18-21 Kasım 2020 tarihinde İstanbul’da TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO Fuarına davette bulundu.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026