|

Ön muhasebe sorununu çözdü

İş uygulaması geliştirme platformu olan PrimeApps’i hayata geçiren Ofisim, CRM uygulamasına ön muhasebe özelliği eklediğini duyurdu. Bu yeni özellikle KOBİ'lerin ön muhasebe yükünü azaltmak istediklerini söyleyen Şirket CEO'su Serdar Turan, firmaların dijital dönüşümlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Haber Merkezi
04:00 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:14 - 17/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Ofisim, PrimeApps’i hayata geçirdi.
Ofisim, PrimeApps’i hayata geçirdi.

Türkiye’nin ilk ve tek iş uygulaması geliştirme platformu olan PrimeApps’i hayata geçiren Ofisim, CRM (Satış Gücü Otomasyonu ve Müşteri İlişkileri Yönetimi) uygulamasına ön muhasebe özelliği eklediğini paylaştı. Bu yeni özellikle KOBİ'lerin ön muhasebe yükünü azaltmak istediklerini söyleyen Ofisim’in Kurucusu ve CEO'su Serdar Turan, şirketlerin dijital dönüşümlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Serdar Turan, Ofisim’in çalışmalarını şöyle değerlendirdi: “Müşterilerimizden, uygulamalarımızı nasıl daha verimli kullanılabileceklerine dair sürekli geri bildirimler alıyoruz. Bu geri bildirimleri dikkate alarak, satış gücü ve müşteri yönetimi uygulamamız olan Ofisim CRM’i, ön muhasebe fonksiyonlarıyla zenginleştirdik.”

DAH RAHAT YÖNETİLECEK

Ofisim’in Ön Muhasebe modülü ile şirketler, cari, fatura, stok, ödeme/tahsilat ve kasa/banka gibi finansal süreçlerini kolayca yönetebilecekler. Yazılım sektöründe sunduğu birçok çözümü TÜBİTAK tarafından da desteklenen Ofisim, CRM uygulamasını ön muhasebe fonksiyonlarıyla güçlendirdi.

KOLAY KAYIT SİSTEMİ

Kasa ve banka modüllerinin de yer aldığı bu özellik sayesinde kullanıcılar birden fazla kasa oluşturup hesaplarını yönetebilirken, gelir-giderlerini de kolayca kayıt altına alabiliyor. Finansal hareketlerin de yönetilebildiği bu modüller, aynı zamanda, manuel işlemlerle maaş, avans, vergi, SGK ödeme süreçlerinin de esnek bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.


CARİ HESAP TAKİBİ

Ön muhasebe entegrasyonu ile şirketler cari hesap takibi de yapabiliyor. Böylece her türlü alım satım işlemi, tahsilat ve ödemeler, borç ve alacaklar takip edilebiliyor. Fatura takibine de imkan veren bu özellikle alış ve satış işlemlerine ait faturalar düzenli tutulabiliyor. Çek ve senetle alışveriş yapan şirketlerin ödeme ve tahsilat işlemlerinin kolayca yapılabildiği CRM uygulaması ile nakit akışı da rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

#Ön muhasebe
#KOBİ
6 yıl önce