|

Palandöken'den korsan servis uyarısı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Her anne ve baba, çocuğunun güvenli şekilde okula gidip eve dönmesini ister. Fakat piyasada meslek odalarına kayıtlı olmayan okul servis araçları hayli fazla. Olumsuz bir durumda meslek odasına kayıtlı araçların tercih edilmesi gerekir" dedi.

Yeni Şafak
14:56 - 31/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:58 - 31/08/2017 Perşembe
AA
Bendevi Palandöken
Bendevi Palandöken
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken,
korsan servis araçlarına karşı acil önlem alınması gerektiğini belirterek, "Çocuklarımızın başına herhangi bir şey geldiğinde servis aracının kimin üzerine kayıtlı olduğunu ve şoförü belirleyebilmek ve ona göre işlem yapabilmek için mutlaka ilgili meslek odasına kayıtlı araçlar tercih edilmelidir." ifadesini kullandı

Palandöken, yazılı açıklamasında, Kurban Bayramı sonrasında yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle bir telaş yaşanacağını kaydetti.

Bu anlamda yeni dönemde korsan servis araçlarına karşı acil önlem alınması gerektiğine dikkati çeken Palandöken, şu değerlendirmelerde bulundu:

Palandöken, korsan servislerin yaygınlaşmaması için özellikle ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerin desteklenmesinin önemine işaret ederek, söz konusu desteğin kamuya büyük bir maliyetinin olmayacağını belirtti.

#Bendevi Palandöken
#Okul servisi
#Korsan servis
7 yıl önce