|

Penta Teknoloji’ye dört ödül birden!

Türkiye’nin köklü teknoloji dağıtıcılarından Penta Teknoloji, BThaber tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen “Bilişim 500 – İlk Beş Yüz Bilişim Şirketi Araştırması”nda dört kategoride ödüle layık görüldü.

12:51 - 4/09/2020 Cuma
Güncelleme: 15:56 - 4/09/2020 Cuma
Yeni Şafak
Foto/arşiv
Foto/arşiv

Yıldız Holding çatısı altında faaliyet gösteren ve 30 yıllık deneyimiyle sektöründe çok sayıda ilke imza atan Penta Teknoloji, BThaber Yayıncılık tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen ”Bilişim 500 - İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nın “Ağ Donanımı”, “Baskı Sistemleri”, “Masaüstü Bilgisayar ve OEM Ürünleri” ve “Yazılım” alt kategorilerinde ödül sahibi oldu.

Mürsel Özçelik: “Tüm şirketler dijitalleşme sürecine dahil olmalı”


Bu yıl, medeniyetlerin beşiği sayılan Göbeklitepe’den esinlenerek “Yine Anadolu’dan Doğacak” temasıyla düzenlenen Bilişim 500 ödül törenine online bağlantıyla katılan
Penta
Teknoloji Genel Müdürü Mürsel Özçelik
şunları söyledi:

“İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları, hepimiz için dijitalleşme sürecinin kritik önem taşıdığını bir kez daha gösterdi. Bizler yıllardır dijitalleşme alanına yaptığımız yatırımlar sayesinde, hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimize pandemi döneminde de çözüm sunma imkanı bulduk. Bilgisayar, yazılım ve donanım ürünleri başta olmak üzere, 30 yıldır bilgi teknolojileri ürünlerinin dağıtımını gerçekleştirerek müşterilerimizin dijital dönüşümüne yön vermeye devam ediyoruz. Bununla birlikte, artık tüm şirketlerin vakit kaybetmeden dijitalleşme sürecine dahil olması gerektiğine inanıyor, bu yolda attığımız adımlarla sektöre öncüük etmeye gayret ediyoruz.”

#Yıldız Holding
#Penta Teknoloji
#Mürsel Özçelik
#Bilişim 500
4 yıl önce