|

Rusların 2017 gözdesiyiz

Rus savaş uçağının Türk hava sahası içinde düşürülmesinin ardından gerilen Ankara-Moskova ilişkilerinin ardından Türk işletmeciler için müjdeli haber Rusya Tur Operatörleri Derneğinden (ATOR) geldi. ATOR, 2017 sezonu için Türkiye'nin listenin ilk sırasında yer aldığını açıkladı. Rusya ile ilişkilerin düzelmesinin akabinde turizm ve tarım sektörüyle ilgili çalışmalar meyvesini verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/12/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 22:35 - 5/12/2016 الإثنين
Yeni Şafak

Yeni Şafak'a bilgi veren ATOR yetkilileri raporunda, “Piyasanın önde gelen katılımcılarına göre Türkiye, önümüzdeki yaz sezonu listesinde ilk sırada yer alacak” ifadeleri yer aldı. Türkiye'ye en fazla Rus turist taşıyan TUI Rusya seyahat acentesi yetkilileri de Yeni Şafak'a açıklamasında, 2016'da alternatifleri tercih eden turistlerin önümüzdeki yıl Türkiye'ye dönmesini beklediklerini dile getirdi. Şirket temsilcileri, 2017 yazı için erken rezervasyona taleplerin gelmeye başladığını da bildirdi.



21 SAYFALIK ANALİZ, FİYATLAR MAKUL


Rusya ile krizin çözümünün hemen ardından Türkiye'de incelemelerde bulunan Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Türkiye analiz ve değerlendirme çalışmalarını tamamladı. 21 sayfalık raporlarını Hükümete veren ATOR yetkilileri, anket ve analiz çalışmasına göre turizm şirketleri, önümüzdeki yaz Rus turistlerin ilk tercih edecekleri ülke olması beklenen Türkiye'de, tatil fiyatlarının 2015 yılı ile aynı kalacağını düşünüyor.


#ATOR
#Rus turistler
#Rus savaş uçağı
٪d سنوات قبل