|

Selçuk Yaşar Ödülü başarılı girişimciye

Selçuk Yaşar Ödülü’nün bu yılki sahibi, başarı hikayesi bir köy okulundan Silikon Vadisi’ne uzananve Türkiye’nin tanınırlığına katkı sağlayan Udemy ve Carbon Health girişimlerinin kurucusu Eren Bali oldu.

Ekonomi Servisi
00:00 - 19/03/2022 Cumartesi
Güncelleme: 00:07 - 19/03/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Selçuk Yaşar Ödülü, başarılı girişimci Eren Bali’ye verildi.
Selçuk Yaşar Ödülü, başarılı girişimci Eren Bali’ye verildi.

Yaşar Üniversitesi ile Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen Selçuk Yaşar Ödülü, başarılı girişimci Eren Bali’ye gerildi. Önceki akşam İstanbul’da düzenlenen törende ödülü takdim edilen Eren Bali; online eğitim şirketi Udemy ve geleneksel sağlık hizmetlerini dijitalleştiren Carbon Health girişimleriyle geniş kitlelere ulaşan başarılı girişimci hikayesiyle öne çıkıyor.

BU BAŞARI ÖRNEK OLMALI

Törende konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, bu ödülü verme amaçlarının faaliyetlerini bilim ve bilgiyle taçlandırmak olduğunu söyledi. Yaşar, “Hedefimiz, sürdürülebilir çalışmalarla toplumsal refaha katkıda bulunmak. Heyecanımız ve en büyük gücümüz, inovasyon ve teknoloji. Odağımızda insan var. Dijital dönüşüme çok önem veriyoruz. Pandemiyle birlikte bu konu daha da hızlı girdi hayatlarımıza. Eren Bali’nin tüm gençlerimize, girişimcilere örnek olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye büyük bir hamle yaptı

  • Ödülün bu yılki sahibi Udemy ve Carbon Health Kurucusu Eren Bali, “Dijital dönüşümle beraber dünya tamamen eşit hale gelmese de daha hırslı ve azimli çalışan ülkelerin öne geçebileceği bir an söz konusu oldu. Türkiye’nin bunu çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum. 10 sene önce Türkiye’den çıkmış teknoloji alanında hiç şirket yokken, Udemy Türkiye’den çıkan birisinin kurduğu ve halka açılan ilk şirket oldu. Sonraki 10-15 sene içinde Türkiye büyük bir hamle yaptı. Bunun devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

#​Selçuk Yaşar Ödülü
#Udemy
#Carbon Health
#Eren Bali
#Yaşar Üniversitesi
#Feyhan Yaşar
2 yıl önce