|

Startup Mentor’a başvuru süresi uzatıldı

26-27 Kasım 2015 tarihlerinde ATO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Startup Mentor Türkiye Kasım 2015 Programı'na başvuru süresi 22 Kasım'a kadar uzatıldı.

Yeni Şafak
13:51 - 19/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 12:37 - 19/11/2015 Perşembe
IHA

Ankara Ticaret Odası (ATO) Bilişim Teknolojileri ve Sistemleri Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu'nun ortaklığıyla 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde ATO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Startup Mentor Türkiye Kasım 2015 Programı'na başvuru süresi 22 Kasım'a kadar uzatıldı.


Ücretsiz bir program olan Startup Mentor Türkiye'ye katılmak isteyenler http://startupmentorturkey.com/ adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekler. Türkiye'deki girişimciliği desteklemeyi ve geliştirmeyi hedefleyen program, ortak sorunları paylaşan startupların (yeni girişim) doğru mentorlarla (akıl hocası) çalışarak gelişmelerine imkân sağlıyor. SMT, bu hedef doğrultusunda girişimcileri ulusal ve uluslararası tecrübeye sahip mentorlarla bir araya getiriyor. Programa katılmak isteyenler 26 Kasım tarihinde ATO'da ücretsiz bir eğitime dahil edilecekler. 27 Kasım tarihinde ise yeni dönem mentorlarıyla girişimcileri bir araya getirecek “Yatırımcı Günü" düzenlenecek.


27 Kasım'da mentorlar ve girişimcilerle tanışmak için etkinliğe ziyaretçi olarak katılmak isteyen sınırlı sayıda misafir yatırımcı ise, sunumlarını yapacakları açık oturumlara kayıt için https://www.eventbrite.com/e/startup-mentor-turkiye-program-girisimci-yatrmc-bulusmas-tickets-19523979749?ref=estw adresine başvurabilecek.


STARTUP MENTOR TÜRKİYE NEDİR?

Özel sektör, sivil toplum, akademi, yatırımcı ve akredite iş meleklerinden (kişisel yönetim tecrübesini başlangıç aşamasında olan işletmeyle paylaşan girişimci kişiler) oluşan partnerleriyle Startup Mentor Türkiye, seçilen girişimci ve mentorlara ücretsiz menti ve mentorluk eğitimleri veriyor. Ücretsiz mentorluk desteği ile girişimcilerin ürün ve hizmetlerini ticarileştirmelerine katkı sağlıyor ve seçilen girişimcileri “Yatırımcı Sunum Günü"ne davet ederek ağ oluşturma imkanları yaratıyor. Programa gerçek bir firma, çalışan bir ürün ya da hizmetleri olan ve en az iki tam zamanlı ortak ya da çalışana sahip yeni girişimler “startup adayı" olarak başvurabiliyor. “Mentor adayı" olarak başvurmak için de bazı şartlar aranıyor. Üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayan “akademik mentorlar", 10 yıl ve daha fazla sektör bazlı deneyime sahip “profesyonel mentorlar", en az 2 girişim kurma ve yönetme tecrübesine sahip “girişimci mentorlar" ile “yatırımcı mentorlar", mentor adayı olarak başvuruda bulunabiliyor.

#Startup Mentor
#ATO Meclis Salonu
#Startup Mentor Türkiye
8 yıl önce