|

SUV'un 1 numarası yenilendi

Nissan’ın kompakt SUV sınıfındaki amiral gemisi ve tüm dünyada en çok satan SUV modeli olan X-Trail yenilendi. Nissan X-Trail’in dış tasarımı güncellenirken, yeni özellikler ve yenilikçi teknolojiler dikkat çekiyor. Yeni X-Trail Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarında.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:53 - 10/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​SUV'un 1 numarası yenilendi
​SUV'un 1 numarası yenilendi

Yeni Nissan X-Trail, Temmuz 2017 itibariyle Avrupa ile birlikte Türkiye’de de satışa sunuldu. Nissan Genel Müdürü Sinan Özkök, “SUV pazarına ilgi ve talep her geçen gün artmaya devam ediyor. Rekabetin bu denli yoğun olduğu bir ortamda X-Trail modelimizin SUV segmentindeki dünya liderliği ile gurur duyuyoruz. Avrupa ile aynı anda satışa sunduğumuz yeni X-Trail’in, yenilenen özellikleriyle müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam edeceğine ve aile boyu heyecan yaratacağına inanıyoruz” dedi.

EFSANE 17 YILDA 3,7
MİLYON ADET SATTI

X-Trai, Rogue olarak satışa sunulduğu ABD pazarı da dahil olmak üzere ilk neslin satışa sunulduğu 2000 yılından bu yana tüm dünyada 3,7 milyon adet Nissan X-Trail satıldı. Nissan X-Trail son derece popüler olduğu Avrupa pazarında 500 bin kişiye ulaştı. Rekor kıran Nissan X-Trail ABD pazarındaki Rogue satışları da dahil 2016 mali yılında gerçekleştirdiği 766 bin adetlik satış performansıyla dünyanın en popüler kompakt SUV modeli oldu.

130 BEYGİR

X-Trail, yüksek verimlilik seviyesine sahip 130 HP gücündeki 1,6 litrelik dizel motor seçeneği sunuyor. Motor seçenekleri manuel şanzıman dışında X-Tronicotomatik şanzımanla da kombine edilirken önden çekişli versiyonlar dışında dört çekişi de bulunuyor.

FİYATIYLA CEZBETTİ

Eklenen özellikler ile daha donanımlı hale gelen Yeni X-Trail, lansmana özel 162 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, en donanımlı versiyon olan Platinum versiyonu ise 190 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. Nissan ayrıca, Yeni X-Trail için lansmana özel 36 ay vadeli yüzde 0,99 faizle 60 bin lira kredi fırsatı sağlıyor.


#X-Trail
#Nissan
7 yıl önce