|

Tasarım ödülü TÜMOSAN traktöre

TÜMOSAN’ın 5200N ve 8100 traktör serileri ‘Endüstriyel Tasarım Ödülü’ aldı. Yatırım Ürünleri ve İş Alet ve Makinaları dalında alınan ödülü değerlendiren Genel Müdür Kurtuluş Öğün, “TÜMOSAN olarak, çiftçilerimiz için en kaliteli ve en güvenilir traktörleri tasarlıyor, onların ihtiyaçlarına göre yeniliyor ve Ar-Ge çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Yeni Şafak
08:54 - 12/11/2017 Pazar
Güncelleme: 09:00 - 12/11/2017 Pazar
Yeni Şafak
TÜMOSAN'a ödük getiren modelleri tasarlayan Onur Eryiğit, ödülünü Bakan Nihat Zeybekci'den aldı. TÜMOSAN Genel Müdürü Kurtuluş Öğün de Eryiğit ile birlikte sahneye çıktı.
TÜMOSAN'a ödük getiren modelleri tasarlayan Onur Eryiğit, ödülünü Bakan Nihat Zeybekci'den aldı. TÜMOSAN Genel Müdürü Kurtuluş Öğün de Eryiğit ile birlikte sahneye çıktı.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sanayi kuruluşu TÜMOSAN’un iki traktörüne en iyi tasarım ödülü verildi. İstanbul’da düzenlenen Design Week Turkey (Türkiye Tasarım Haftası) kapsamında verilen tasarım ödülleri sahiplerini buldu. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nun (ETMK) iş birliği ile düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Endüstriyel tasarımcı Onur Eryiğit’in imzasını taşıyan TÜMOSAN’ın 5200N ve 8100 traktör serileri, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri kapsamında Yatırım Ürünleri ve İş Alet ve Makinaları dalında en iyi tasarım ödülüne layık görüldü. Ödüle layık görülen tasarımlar, 5200N bahçe traktörü serisi ve 8100 tarla traktörü serisi oldu.


EN GÜVENİLİR TRAKTÖR BİZDE

TÜMOSAN Genel Müdürü Kurtuluş Öğün, traktör ve dizel motor üretiminde 41 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, çiftçilerin hayatını kolaylaştıran tasarımlarıyla da dikkat çektiğini ifade etti. Öğün, “TÜMOSAN olarak, çiftçilerimiz için en kaliteli ve en güvenilir traktörleri tasarlıyor, onların ihtiyaçlarına göre yeniliyor ve Ar-Ge çalışmalarına devam ediyoruz. Beraber yol aldığımız sevgili Onur Eryiğit de tasarımları ile çiftçimizin hayatını kolaylaştıran tasarımlara imza attı ve traktörlerimizin ödül almasını sağladı. Bu gururu bize yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Aldıkları ödüllerden memnuniyet duyduklarını belirten endüstriyel tasarımcı Onur Eryiğit ise şöyle konuştu; “Tasarımlarımızı, TÜMOSAN’ın geçmişten gelen tecrübelerinden ve gelecekteki çağdaş çizgilerinden kesitler sunmayı hedefleyerek yaptık. Konsept çalışmalarına 2014 yılında başladığımız ve ürün gamını oluşturduğumuz traktör serilerinden 5200N ve 8100 en iyi tasarım ödülünü aldı. Bize inandıkları ve tüm süreç boyunca desteklerini bizden esirgemedikleri için TÜMOSAN yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

#TÜMOSAN
#Onur Eryiğit
#Kurtuluş Öğün
#En iyi tasarım ödülü
#Design Week Turkey
#Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarı
6 yıl önce