|

Tasarruflu Pick-up D-Max yola çıktı

Isuzu D-Max, yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu. D-Max, yeni 1.9 litrelik dizel motorla eskisiyle aynı gücü üretirken, daha düşük yakıt tüketimi sunuyor. Yeni D-Max 2018 yılıyla birlikte Anadolu Isuzu tarafından Türkiye’de üretilip satışa sunulacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:49 - 13/11/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan
Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan

Yenilenen Isuzu D-Max, tek ve çift kabin seçenekleri ve üç farklı donanım seviyesiyle Türkiye’de satışa sunuluyor. Tüm özellikleriyle önceki nesilden daha da gelişmiş olan Yeni D-Max, Türkiye’de 4x2 ve 4x4 baz, donanımlı ve full donanımlı V-Cross versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. 2017 yılında ilk etapta full donanım seviyesi V-Cross modeli satışa sunuluyor.

3,5 TON ÇEKME KAPASİTESİ

Yeni araçtaki en büyük yenilikler, baz modelden itibaren tüm versiyonlarda standart olarak sunulmaya başlanan led gündüz farları, yokuş kalkış ve iniş desteği, elektrikli-ısıtmalı yan aynalar, uzaktan kumandalı kilit ve kadranlarda vites değişim göstergesi olarak dikkat çekiyor. Tüm versiyonlarda sunulan yepyeni bir 1.9 litrelik turbo dizel motor ise selefinde kullanılan 2.5 lt’lik çift turbolu motorla aynı güç oranını sunarak 164 beygir ve 360 Nm tork üretiyor. D-Max’ın çalışkan karakterinin üzerinde inşa edilen motor, 3,5 ton çekme ve 1 ton yük taşıma kapasitesiyle kullanıcısının her ihtiyacını karşılayabiliyor. Aracın yeni dinamik tasarımıyla birlikte önceki modele oranla 0,4 cd oranında daha düşük sürtünme katsayısı sunması ise yakıt ekonomisi, performans ve iyileştirilmiş kabin gürültü seviyesi anlamına geliyor.

VERGİDE 9 BİN LİRA
AVANTAJ SAĞLAYACAK

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “Yeni Isuzu D-Max artık daha dinamik. Arazi şartlarında olduğu gibi, günlük hayata da adapte oldu. O, artık premium donanımları ve üstün sağlamlık DNA’sıyla her yol şartında gidebilen bir araç. Yeni D-Max’te eski nesilde sunulan 2,5 lt’lik motor yerine yeni nesil 1.9 lt’lik bir motor kullanıyoruz. Şu an Türkiye’de satılan pick-up araçlar içinde en düşük hacimli motor olduğu için, kullanıcılarına uzun vadede ciddi bir MTV avantajı sağlayacak” dedi.

  • 2018'de Türkiye'de üretime başlanacak
  • Isuzu’nun Tayland’daki Samrong fabrikasında üretilen Yeni Isuzu D-Max, 2018 itibarıyla Anadolu Isuzu’nun Türkiye’deki fabrikasında da üretilmeye başlanacak. Anadolu Isuzu Fabrikası, 4x2 ve 4x4’ün baz ve donanımlı versiyonlarının üretimini yapacak.
#Isuzu D-Max
#Türkiye
6 yıl önce