|

Teknoloji Seferberliği Erzincan’dan başlıyor

Türk Telekom’un kadınlara yönelik başlattığı ‘Teknoloji Seferberliği Projesi’ndeki Gezici Eğitim TIR’ı ikinci sezonunda 24 il ve 34 farklı noktayı ziyaret edecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/04/2018 Pazar
Güncelleme: 01:12 - 15/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Teknoloji Seferberliği’ne 16 Nisan’da Erzincan’da başlayacak.
Teknoloji Seferberliği’ne 16 Nisan’da Erzincan’da başlayacak.

Türk Telekom, 24 il ve 34 farklı noktadaki Teknoloji Seferberliği’ne 16 Nisan’da Erzincan’da başlayacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, kadınlara yönelik sunduğu Teknoloji Seferberliği Projesi’nin ikinci sezonunu hayata geçirdi. Projenin bu yılki ilk durağı Erzincan olacak. Teknoloji Seferberliği Projesi kapsamında teknoloji sınıfı olarak tasarlanan Gezici Eğitim TIR’ı Türkiye’yi dolaşacak ve toplam 24 ilde, 34 farklı noktada kadınlara teknoloji eğitimi verilecek. Eğitimlerde kadınlara internet kullanımı, e-Devlet, ve mobil uygulamalar ile sosyal medya başta olmak üzere günlük hayatı kolaylaştıran eğitimler verilecek.


38 İLDE 5 BİN KİŞİ

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Türk Telekom’un Teknoloji Seferberliği projesinde ikinci yılını başlattığını belirtti. Dursun, şunları kaydetti: "Geçtiğimiz yıl 38 ilde gerçekleştirilen ve 5 bin kişiye ulaşan projede toplam hedef 2 yılda 10 bin kişiye ulaşmak olacak. Biliyoruz ki bu ülkenin geçmişini olduğu gibi geleceğini de şekillendirecek kadınlarımız bilgilerini aktaracak ve örnek olacaklar. Kadınlara sosyal medya, e-Devlet ve günlük hayatı kolaylaştıran uygulamaların yanı sıra internetten el emeği ürünlerini satabilme imkanlarını anlatacağız.”

#Türk Telekom
#Teknoloji Seferberliği
#Erzincan
6 yıl önce