|

Türk fındığı Almanya'da tanıtıldı

Türk fındığı Almanya'nın Köln kentinde açılan ve dünyanın en büyük gıda fuarı kabul edilen "Anuga 2017 Gıda ve İçecek Fuarı"nda tanıtıldı.

Yeni Şafak
12:13 - 13/10/2017 Cuma
Güncelleme: 12:22 - 13/10/2017 Cuma
AA
FİSKOBİRLİK'in birçok ülkede bayisi var.
FİSKOBİRLİK'in birçok ülkede bayisi var.

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar,fuarda birçok fındık firmasının yer adığını söyledi.

Bayraktar, 7-11 Ekim'de gerçekleştirilen fuarda Türk fındığının en iyi şekilde tanıtıldığını, FİSKOBİRLİK'in de fuarda stand açtığını ifade etti.

  • Dünyanın dört bir tarafından katılım olan fuarda Türk fındığına yoğun ilgi gösterildiğini kaydeden Bayraktar, "Anuga fuarı dünyanın en büyük gıda fuarlarından birisi olarak kabul ediliyor. Biz de FİSKOBİRLİK olarak son 3-4 yıldır bu fuara katılım göstererek Türk fındığını tanıtmaya gayret ediyoruz." dedi.

Fuarda dünyadaki bütün alıcıların buluştuğunu aktaran Bayraktar, "Dört gün açık kalan bu fuar tüm fındık sektörü adına olumlu geçti. Bu fuar sayesinde fındık ihracatçılarımız yeni pazar bulma şansı yakaladı." diye konuştu.

Bayraktar, Türk fındığının aroma ve kalite yönden oldukça beğenildiğini vurguladı.

FİSKOBİRLİK'in birçok ülkede bayisi bulunduğunu anlatan Bayraktar, "İnşallah yürüttüğümüz bu çalışmaların sonucunda bayi sayımızı daha da artırmış olacağız" şeklinde konuştu.

FİSKOBİRLİK'in her geçen yıl daha da büyüdüğünü vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti:

#Almanya
#Anuga Fuarı
#FİSKOBİRLİK
#Fındık
7 yıl önce