|

Twitter’da beklenmeyen Vodafone hashtagi

4,5G'ye geçtiğimiz 1 Nisan gecesi, sosyal medya platformu Twitter'da en çok bahsedilenler listesine sürpriz bir şekilde Vodafone'a tepki içeren bir konu girdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 20:54 - 1/04/2016 Cuma
Yeni Şafak

Twitter'ın TT listesinde yaklaşık 10 saat boyunca kalmaya devam eden (#VodafoneKullanmıyoruz) adındaki hashtag, sosyal medya kullanıcılardan ise beklenmedik bir karşılık buldu. Bu hashtage eleştiri getiren mesajlar arasında en çok retweet (yönlendime tweeti) ve beğeni alarak popüler tweetler listesine giren tepkilerin çoğunluğunun Vodafone'u desteklemesi dikkat çekti.



NEDEN AÇILDIĞINA DAİR PAYLAŞIM YOK


Söz konusu hashtagin bir anda gündeme girmesinin manidar bulunduğu ve karalama adına ortaya atıldı görüşlerini ifade eden paylaşımlar, popüler tweet listesinde öne çıktı. Konu hakkındaki görüşleri en çok beğenilen twitter kullanıcıları paylaşımlarında Vodafone'a karşı algının yanlış yönlendirilmeye çalışıldığı ifadelerinde birleşti. 4.5G'ye geçilen ilk gün böyle bir konunun neden açıldığına dair hiçbir paylaşımın olmaması da (#VodafoneKullanmıyoruz) hashtagine tepki gösteren Twitter kullanıcılarının haklılığını artıran bir başka unsur oldu.


#Vodafone
#VodafoneKullanmıyoruz
8 yıl önce