|

Vodafone V-Yaşam’ı tanıttı

Bireysel IoT(Nesnelerin İnterneti) pazarına geçtiğimiz yıl Akıllı Çocuk Saati ile giren Vodafone, alandaki yeni teknolojilerini paylaştı. V-Yaşam markasıyla tanıtılan ürün grubunda geliştirilmiş Akıllı Çocuk Saati’nin yanı sıra, V-Pati, V-Araba ve V-Çanta olmak üzere 4 farklı teknoloji yer aldı.

Burak Karaca
04:00 - 27/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:44 - 26/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
 Vodafone, alandaki yeni teknolojilerini paylaştı.
Vodafone, alandaki yeni teknolojilerini paylaştı.

Geçen yıl Akıllı Çocuk Saati ile bireysel IoT (Nesnelerin İnterneti) pazarına adım atan Vodafone, şimdi de “V-Yaşam” markası altında kullanıcısına Yeni V-Çocuk Saati, V-Pati, V-Araba ve V-Çanta olmak üzere 4 farklı ürün sunuyor. V-Yaşam ürünlerinde V-Sim adı verilen bir akıllı sim kart kullanılıyor. Bu kartı, Vodafone abonesi olsun olmasın, herkes kullanabiliyor.

CİHAZLAR BİRBİRİYLE KONUŞACAK

Günümüzde IoT teknolojileriyle cihazları İnternet üzerinden birbiriyle konuşturmanın mümkün olduğuna dikkat çeken Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, “2020 yılına gelindiğinde, 370 milyondan fazla cihaz IoT şebekelerine bağlanabilecek” dedi.

BİREYSEL IoT HAYATI DEĞİŞTİRİYOR

Bireysel IoT’nin yayılmasıyla günlük yaşamımızın her alanında önemli değişiklikler olacağını söyleyen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise, Vodafone olarak, bireysel IoT pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini ve inovasyonlara imza attıklarını dile getirdi. Bireysel IoT pazarının Türkiye’de önümüzdeki dönemde büyüyeceğine inandıklarını vurguladı.

#Vodafone
#V-Yaşam
6 yıl önce