|

Volkswagen'den bir özür daha

22 Eylül'de Volkswagen'in eski CEO Martin Winterkorn, ABD 'deki emisyon testlerinde manipülasyon iddiasına ilişkin özür dilemesinin ardından bir özür de Volkswagen'in marka şefi Herbert Diess'den geldi. Diess, Tokyo'daki otomobil fuarında özür diledi ve müşteri güvenini geri kazanacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
09:32 - 28/10/2015 الأربعاء
Güncelleme: 06:37 - 28/10/2015 الأربعاء
Diğer

Volkswagen Markası Üst Yöneticisi Herbert Diess, Japonyanın başkenti Tokyo'daki Otomobil Fuarı'nda emisyon skandalı için özür diledi. Diess, önceliklerinin sorunu çözmek ve müsteri güvenini geri kazanmak olduğunu belirterek, benzer bir skandalın tekrarlanmamasından emin olmak istediklerini söyledi.



VW Japonya bölümü başkanı Sven Stein ise özür dilemek için Japon tarzı birkaç saniye eğdi. Stein, önümüzdeki yılın ilk çeyreği için Japonya'da planlanan dizel araçların lansmanının yılın ikinci yarısına kadar gecikeceğini de ifade etti.



Volkswagen'in eski CEO Martin Winterkorn, ABD 'deki emisyon testlerinde manipülasyon iddiasına ilişkin 22 Eylül'de özür dilemişti. Winterkorn, şirketin sayfasında yayımlanan video mesajında, milyonlarca insanın Volkswagen markasına, otomobillerine ve teknolojisine güvendiğini belirterek, "Bu güveni boşa çıkardığımız için çok üzgünüm" demişti.


#Volkswagen
#Martin Winterkorn
#Herbert Diess
٪d سنوات قبل