|

Zara kapanmıyor

Türkiye'de pek çok noktada mağazası bulunan Zara'nın kapanacağı iddialarına ilişkin olarak Zara'dan önemli bir açıklama geldi: Zara kapanmıyor, aksine yeni mağazalar açıyor.

Yeni Şafak
10:21 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:28 - 18/01/2018 Perşembe
Diğer
Inditex Grup'tan yapılan açıklamada, "Mağaza kapatmıyoruz" dendi.
Inditex Grup'tan yapılan açıklamada, "Mağaza kapatmıyoruz" dendi.

Gazete Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İspanyol Inditex'in Türkiye'deki Zara mağazalarını kapatma kararı aldığını yazdı. Altaylı, bugünkü yazısında "Bye Bye Zara" başlığı ile yazdığı yazısında Zara'nın tüm mağazalarını kapatacağına ve sadece online satış yapacağına dikkat çekti.

Altaylı'nın, Zara'nın Türkiye pazarından çekileceğini yazdığı yazısında aşağıdaki ifadeler yer aldı; Dünya çapında Türkiye’nin de aralarında bulunduğu ülkelerde toplam 6 bini aşkın mağazası var. Ve bu dünya devi Zara, Türkiye’den çıkma kararı almış."

ZARA'DAN AÇIKLAMA: ZARA KAPANMIYOR

Zara'dan 'mağazaları kapatacak' iddiasına son dakika açıklaması geldi. Zara haberleri kesin dille yalanları ve "Türkiye'deki mağazalarını kapatmayacaklarını ve ülkeden çıkma gibi bir planlarının kesinlikle olmadığını" duyurdu.Konu ile ilgili Zara'nın da bağlı olduğu Inditex Grup'tan yapılan açıklamada ise “Türkiye’deki Zara ve alt markaları pazardan çekiliyor ve mağazalarını kapatıyor haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mağaza kapatmıyoruz aksine yeni mağazalar açıyoruz” denildi.


#Zara
#Kapanma
#Fatih Altaylı
#Zara açıklaması
#Inditex Grup
6 yıl önce