|

Emeklilik Hayali, Hayatı Sadeleştirmek

Henüz çok genç yaşlardaysanız bile en az bir kere emeklilik hayali kurmuş, planlar yapmışsınızdır.

Yeni Şafak ve
23:15 - 2/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 23:18 - 2/07/2018 Pazartesi
Diğer
Türk Telekom
Türk Telekom

Emekli olunca yapılacak şeyler, yaşanacak yerler listeleri yapılır. Aslında insanın ihtiyacı olan mekandan, yapılacaklardan ziyade biraz kendine zaman ayırmak ve geçirilen zamandan keyif almaktır.

Keyifli bir emeklilik süreci için, yapılan tüm listeleri geride bırakıp hayatınızda neleri değiştirebileceğinize odaklanın. Artık sabahın erken saatlerinde iş için evden çıkmak zorunda değilsiniz, güneş doğar doğmaz ister yalnız ister sevdiklerinizle birlikte keyifli yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Yürüyüş sonrası internette vakit geçirebilir, ilgi alanınıza göre çeşitli siteleri ziyaret edip keyifli oyunlar oynayabilirsiniz. Uzun yıllar süren iş hayatınızda muhtemelen oyun oynamaya ve teknolojiyi yakından takip etmeye fırsat bulamadınız artık bu konuda büyük adımlar atabileceğiniz oldukça uzun bir vaktiniz var. O hep almak istediğiniz akıllı telefonu alıp teknolojinin hızını yakalamanın, ilgi alanlarınıza özel sitelerde kendinizi geliştirmenin, keyifli oyunlarla oyun oynayamadığınız vakitlerin telafisinin tam zamanı.

Emeklilik; kendinize zaman ayırıp, hayalini kurduklarınız ama hayata geçiremediklerinizin peşinden koşmak için muhteşem bir fırsat. Türk Telekom +50 KULÜBÜ, emeklilik sürecinizin sıkıcı günlere dönüşmesine engel oluyor. Portalda, soruları her gün yenilenen ödüllü bilgi yarışmasıyla hem keyifli vakit geçiriyor hem de bilgi birikiminizi kullanarak aile ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz. İhtiyaç duyduğunuz tüm kampanyaları, etkinlikleri ve avantajları Türk Telekom +50 Kulübü Portalı’ndan takip edebiliyorsunuz, size yalnızca bu dönemin keyfini çıkarmak düşüyor.

#Türk Telekom
#emeklilik
#kampanya
6 yıl önce