|

Facebook giriş yap - Facebook şifremi unuttum?

Facebook giriş yapmak için hemen tıkla. Facebook şifremi unuttum? sorusu ile karşılaşan kullanıcılar haberimizde verdiğimiz bilgiler doğrultusunda şifre hatırlatma sayfasına ulaşabilirler. Dünyanın en popüler sosyal medya aracı olan Facebook ile paylaşımlarınıza devam etmek için giriş ekranına buradan erişebilirsiniz. İşte tüm detaylar.

Yeni Şafak
18:25 - 9/07/2016 Saturday
Güncelleme: 15:50 - 9/07/2016 Saturday
Diğer
Facebook giriş

oldukça basittir. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden rahatlıkla e-mail veya telefonunuzla giriş yapabilirsiniz. Girişlerde sorun yaşadığınız takdirde ise “

Facebook şifremi unuttum

" seçeneği ile şifrenizi sıfırlayabilir veya bir üyeliğiniz bulunmuyorsa Facebook kaydol işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte 2016 Facebook giriş, Facebook şifremi unuttum ve

Facebook kaydol

ma seçenekleri…



yapmak için hemen tıkla



mak için hemen tıkla





Facebook indirme bağlantıları aşağıdadır;


Facebook'u İOS'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



https://itunes.apple.com/tr/app/facebook/id284882215?mt=8


Facebook Messenger'ı Android'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=tr


Facebook'u BlackBerry'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



https://appworld.blackberry.com/webstore/content/50777/?countrycode=TR&lang=en


Facebook'u Windowsphone'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.



http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7


Facebook'suz daha mutluymuşuz!


Facebook kullanımının, mutluluk üzerindeki etkisini saptamaya yönelik bir araştırma yapan Danimarkalı bilim ekibine göre Facebook'suz bir hayat daha çok mutluluk anlamına geliyor imiş.



Alman Die Welt'in aktardığı habere göre, 1095 katılımcı ile gerçekleştirilen sosyal deneyde katılımcıların yarısı (1095 katılımcıyı nasıl ikiye böldüler acaba?) normal Facebook kullanımlarını sürdürürlerken diğer yarısı sosyal ağ ile ilgisini bir haftalığına kesiyor.



Bir hafta ertesinde bir de bakıyorlar ki Facebook'suz kalan grup diğerine kıyasla belirgin biçimde daha mutlu ve dengeli çıkmış. Dahası artık streslerinden arınıp, odaklanmada da daha başarılı imişler.



Kopenhag'daki Mutluluk Araştırma Enstitüsü (Böyle de bir enstitü varmış işte!) Direktörü Meik Wiking (Bkz. ulus-soyadı uyumluluğu) sonuçların kendilerini şaşırttığını söylemiş. vs. vs. Haydi şimdi bu haberimizi Facebook'tan paylaşalım. :)



Facebook indirme işlemleri


Facebook messenger ile mesajlaşmak çok basit. Sadece Facebook değil aynı zamanda messengerfacebook indirerek rahatlıkla anında mesajlaşabilirsiniz Gelen mesajları ileti sesi ile duyabilir anında cevap verebilirsiniz Kullanımı çok kolay istediğiniz kişiye mesaj atmak istediğinizde indirdiğinizfacebook messenger programı devreye girecek ve yeni bir pencere çıkarak konuşmaya devam edebileceksiniz.Tüm bunların dışında isterseniz google play store adresine girerek messenger ya dafacebook u indirip rahatlıkla işlemlerinizi halledebilirsiniz ücretsizfacebook mobil indirmek için ayriyeten bir işlem yapmanız gerekmiyor çünkü zaten program ücretsiz olarak google play store adresinde yer alıyor programda sadece bazı ufak tefek noktaları kendiniz isterseniz ödeme yapıp farklı hizmetler satın alabiliyorsunuz. Aslında bunlar çok da gerekli değil bu sebeplefacebook indirücretsiz olarak size yardımcı olacaktır dikkat çeken özelliği ise messenger indirme özelliğidir. aşağıda sizler için verdiğiniz linklerden istediğiniz cihazınıza facebook indirebilirsiniz.



Facebook 'canlı yayına' geçti!


Ne demişti Andy Warhol: 'Gün gelecek herkes 15 dakikalığına (da olsa) ünlü olacak!'



Periscope ve Meerkat gibi uygulamalarla birlikte giderek popülerleşmeye başlayan canlı yayın furyasına katılmak yolundaki ilk adımını geçtiğimiz Ağustos ayında atan Facebook'un bu özelliği bildiğimiz gibi hesabı onaylı ünlüler ile kısıtlı idi.



İşte son güncellemeyle ile birlikte artık bu kısıtlama kalktı ve herkes tarafından kullanılabilir hale geldi. Tabii 'herkes' derken potansiyelherkesten bahsediyoruz (en azından şimdilik). Çünkü Facebook Live'den faydalanabilmek için ABD'de yaşamamız ve iPhone kullanmamız gerekiyor. Muhtemelen kısa süre içerisinde genel kullanıma açılacaktır ama.



Canlı yayın için yapmamız gereken (ABD'ye taşınmak ve iPhone almak dışında tabii!) bildirim penceresi üzerindeki 'go live' ikonuna tıklamaktan ibaret. Bunun ertesinde artık istersek ön yahut da arka kameradan yapabiliriz çekimi. İkisi birden eşzamanlı biçimde kullanılmıyor ama. Çekim bitince profilimizde kaldığı için (silmediğimiz sürece) dilersek sonradan da izleyebiliyoruz. Bunun haricinde yine Periscope'taki olduğu gibi takipçilerimizi, beğenenleri veya yorumları gerçek zamanlı biçimde görebiliyoruz. Aynı bir film şeridi gibi geçiyorlar önümüzden.



Dediğimiz gibi şimdilik sadece iOS'ta ve ABD ile sınırlı. Buraya gelsin, biz de kaldığımız yerden devam edeceğiz haberimize. :)



Facebook'tan 'hayattayım' özelliği!


Facebook, Paris'te yaşanan korkunç saldırı sonrası ilk olarak Japonya'da yayına geçen 'Safety Check' (güvenlik durumu


kontrolü) özelliğini devreye soktu.



Facebook, Paris'te yaşanan korkunç saldırı sonrası ilk olarak 2014 yılında Japonya'da yayına geçen 'Safety Check' (güvenlik durumu kontrolü) özelliğini dereye soktu. Paris'te yaşayan vatandaşlardan yakınlarına güvenli bölgede olduklarına dair bir bildirim yolladı. Paris'te yakınları olanlar Facebook Güvenlik Durumu Kontrolü servisi üzerinden durumlarını kontrol edebiliyor.


Facebook'un 2014 yılında Japonya'da yayına geçen 'Safety Check' (güvenlik durumu kontrolü) özelliği doğal felaketler yada terör saldırıları sonrası insanların yakınlarından haberdar olmasını sağlayor.



'FELAKET BÖLGESİNDE DEĞİLİM'



Uygulama çalışma prensibi de oldukça basit. Facebook'a en son giriş yaptığınız yer baz alınarak yakınınızda bir felaket olduysa size bir bildirim gönderiliyor. Bu bildirimde 'güvendeyim' ya da 'felaket bölgesinde değilim' seçenekleri bulunuyor. Ayrıca uygulama kaç arkadaşlarınızın güvende olduğunu kaçının henüz bildirime dönüş yapmadığını da gösteriyor. Bu özellik, 2011'de yaşanan deprem ve ardından ortaya çıkan tsunami sonrası Japonlar'ın geliştirdiği 'Disaster Message Board' (felaket mesaj tahtası) uygulamasının bir uzantısı.



6 YENİ TUŞ GELİYOR


Diğer yandan şirketin kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada Facebook'a 6 yeni duygu belirten tuş fonksiyonunun ekleneceğini duyurdu. Tam olarak ne zaman hayata geçeceği belli olmayan tuşların, kızgınlık, üzgünlük, vay canına, haha ve yaşasın anlamına gelen özellikler taşıyacağı belirtildi.



Facebook tam bir batarya canavarı!


Bu ayın başında sizlerle ne paylaşmıştık?





Eğer tıkladıysanız okumuş olduğunuz üzere orada bahsettiğimiz Android platformu idi.



Yok, tıklamadıysanız özeti şu:



  • Facebook'un kaldırıldığı bir telefonun batarya ömrü %20 artarken uygulamaların açılış süresi de %15 hızlanmış!

İşte şimdi de

Facebook'un açlığı Android ile sınırlı değil. Çünkü aynı sıkıntı iPhone'da da söz konusu imiş.



Şöyle ki, Facebook'un uygulamasını silip sosyal ağ macerasına Safari'den devam eden arkadaşın iddiası bataryadan %15 oranında tasarruf ettiği yönünde. %15'lik tasarruf, özellikle iPhone gibi bataryadan yana pek de parlak sayılmayan bir telefon için kesinlikle muazzam diyebiliriz. Dahası işin bir diğer boyutu da Facebook'un hafızada kapladığı yer. Şöyle ki, 100 küsur MB kendisi, 400MB da önbellekte biriktirdikleri derken 1/2 GB yer kaplıyor!



Üstelik eğer çok sık paylaşım yapan yahut Instant Articles özelliğini kullanan birisi değilseniz Safari Facebook'un Facebook'un kendi uygulamasından aşağı kalır bir yanı da yok.



Keza şu arka planda çalışma olayı da aynı Android'deki gibi can sıkıcı bir diğer detay. Her halukarda güç tüketiyor kısacası. Kaçarımız yok.



Velhasıl hal böyleyken Android için dediğimizi bir de iPhone için de tekrar edelim:



Denemesi basit, en azından bir günlüğüne kaldırın ve sonucu kendiniz görün.



Facebook giriş yapmak için hemen tıkla. Facebook şifremi unuttum? sorusu ile karşılaşan kullanıcılar haberimizde verdiğimiz bilgiler doğrultusunda şifre hatırlatma sayfasına ulaşabilirler. Dünyanın en popüler sosyal medya aracı olan Facebook ile paylaşımlarınıza devam etmek için giriş ekranına buradan erişebilirsiniz. İşte tüm detaylar.


#Facebook
#Facebook giriş
#Facebook şifremi unuttum
8 years ago